sab photo
Droom van: sab
 • 24 Donaties
 • € 585 Ontvangen
 • € 1.750 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 50 Door: jolanda

  omdat jullie geluk gewoon moet doorgaan

  6 maanden geleden
 • € 10 Door: Rowie en Boris

  x Rowie & Boris

  7 maanden geleden
 • € 25 Door: Frans en Jolanda Boeschoten

  Het is jullie beide gegund, en we hopen dat jullie 29 Juli 2016 een hele mooie dag mogen beleven, xxx

  7 maanden geleden
 • € 10 Door: Woelie

  Om er iig een rond bedrag van te maken ;) Groeten uit de buurt. Gr. Roy

  7 maanden geleden

Kan onze bruiloft doorgaan?

Kan onze bruiloft doorgaan? image
Op 29 juli 2016 stappen wij in het huwelijksbootje. Het zou de mooiste dag van ons leven kunnen worden, als deze dag door kan gaan.

Hallo iedereen. Mijn naam is Sabine en ik ben 31 jaar, verloofd met Martin en mama van 2 geweldige dochters en 2 bonuszoons.

In oktober 2014 kreeg mijn liefde het idee om mij ten huwelijk te vragen. Toen hij dit plan wilde uitwerken kwam mijn moeder, na een ziektebed van 4,5 jaar, op 53 jarige leeftijd te overlijden en heeft hij zijn idee op een laag pitje gezet.

2 maanden later trok hij de stoute schoenen aan en heeft hij mijn vader meegenomen naar het graf van mijn moeder om hem daar, in het 'bijzijn' van mijn moeder, om mijn hand te vragen. Blijdschap en verdriet, maar ook een volmondige JA is wat hij van mijn vader kreeg.

Op de avond van 31 december 2014 ging mijn grote liefde, in een huis vol met visite, op 1 knie en vroeg mij ten huwelijk!! Wat maakte hij mij een gelukkig vrouw, maar daarnaast kwam er ook verdriet bij kijken omdat mijn lieve moeder haar dochter niet mocht zien trouwen!

In de zomer van 2015 hebben we al onze plannen uitgewerkt en hebben wij onze trouwdatum vast gezet. Een jaar goed sparen maar dan zouden we onze droombruiloft kunnen realiseren met al onze familie, vrienden en mensen die we liefhebben! In de tijd die hierop volgde vonden wij een geweldige locatie voor ons feest, een goede cateraar, fotograaf, dj, banketbakker, hotel voor ons huwelijksweekend, mijn droomjurk en die voor de bruidsmeisjes en zijn we in ondertrouw gegaan.

Het plannen ging allemaal zo makkelijk en snel dat het wel 2 good to be true leek. Dit laatste bleek ook het geval toen mijn liefde kort geleden thuis kwam met het slechte nieuws dat hij niet langer in het bezit was van zijn baan! Dan stort je wereld in! Er gaat zoveel door je hoofd. Waaronder de bruiloft. Is dit nog wel haalbaar, aangezien we nog niet het hele budget bij elkaar hebben. We zullen het uit moeten stellen, ondanks dat er al veel vast is gezet, aanbetaald of zelfs helemaal is betaald. 

Vanmorgen belde mijn vriendinnetje/bruidsmeisje en vertelde mij over dreamordonate. Zo een geweldig initiatief als dit is meer dan het proberen waard.

Helpt u ons om onze droombruiloft door te kunnen laten gaan?

Uitgelicht