Dominica photo
Droom van: Dominica
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 1.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Lucas en de staf der zielen

Hallo, Mijn naam is Dominica en ben 20 jaar. Ik lees al super graag boeken vanaf het moment dat ik kon lezen en een tijd terug heb ik inspiratie opgedaan en ben ik een boek aan het schrijven. Dit boek draag ik op aan mijn zoontje die elk moment ter wereld zal komen. Ik wil hem hier mee meegeven dat hij ook zijn dromen en passies moet volgen en vooral moet genieten en elke kans moet pakken die hij pakken kan in het leven. Ik wil mijn droom waar maken en eerst het boek zelf uit brengen. Dit omdat je dan veel meer mogelijkheden hebt, je bent je eigen baas. Van kaft tot vormgeving en van publiciteit tot verkoop: jij bepaalt zelf hoever je wilt gaan. Mijn doel is om er een serie van te maken maar pas als het eerste boek goed loopt. Maar om een boek zelf uit brengen komen heel veel kosten bij kijken. Ik ben natuurlijk zelf ook volop aan het sparen en sponsors aan het zoeken, maar dat is lang niet genoeg. Ik hoop via Dream or Donate donaties te krijgen en mensen nieuwsgierig te maken met mijn verhaal. Het zou leuk zijn dat het verhaal zo goed is dat het in de toekomst ook internationaal gepubliceerd kan worden! Bij een donatie van 25 euro of hoger, krijgt u van mij het eerste hoofdstuk van het boek. Bent u ge�nteresseerd dan kunt u mij een priv� bericht sturen naar: fasedominica@gmail.com

Een korte samenvatting van deel 1

Het is het jaar 1600, een verhaal wat begint in een vissersdorpje...

Wat voor Lucas en Simon een normaal en rustig leven lijkt veranderd al gauw, nadat ze stiekem een kort gesprek gehoord te hebben tussen de burgemeester en de pastoor. Wat voeren ze in hun schild, waar zitten ze achteraan en welk geheim draagt het eiland met zich mee? 

Hun nieuwsgierigheid neemt ze mee in een spannend en avontuurlijk verhaal waarin ze worden geholpen door de oude heks in de bossen en hun professor. Het is de taak van Lucas en Simon om de burgemeester en zijn mannen te verslaan en het geheim te redden. Maar dan ontmoet Lucas tijdens het avontuur de mooie Helena, de dochter van de hoefsmit. Zij raakt verstrikt in het verhaal wat haar leven in gevaar brengt. Lucas komt voor een keuze te staan, Helena redden of het geheim van het eiland opgeven.

Uitgelicht
Freestyle Sports image

Freestyle Sports

  • 86%
  • € 2.000 Doel droom
  • -