Talina Van Mourik photo
Droom van: Talina Van Mourik
 • 2 Donaties
 • € 35 Ontvangen
 • € 1.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 25 Door: Familie Comello -Wiebolt

  Zet 'm op Robin!

  9 maanden geleden
 • € 10 Door: Familie Bierens

  Namens ons heel veel succes Robin!

  9 maanden geleden

Robin fietst tegen kanker

Robin fietst tegen kanker image
Flevoland fietst tegen kanker wordt elk jaar georganiseerd met scholen en is bedoeld om geld voor onderzoek naar kanker in te zamelen. Dit is de motivatie van Robin Wegewijs, mijn 15 jarige zoon.

k ben Robin, ik ben 15 jaar oud en ik heb een doel voor ogen.Namelijk samen met klasgenoten van het Aurum College de top halen van de Alpes du Huzes. Mijn reden:
Ik ben in februari 2015 mijn tante verloren aan de ziekte kanker, zij heeft ruim 4 jaar gevochten en helaas op de leeftijd van 35 de strijd verloren. Op dit moment vechten er in mijn directe cirkel nog twee mensen tegen deze ziekte. Een lieve vriendin (nog maar net 31 jaar) en mijn lieve oma. Ik zou het geweldig vinden als er meer geld wordt vrijgemaakt voor onderzoeken. Daarom ga ik de top halen!!
Hier heb ik alleen wel geld voor nodig, om een fiets met bergverzet en om fietskleding, schoenen, helm en handschoenen aan te schaffen. Natuurlijk is het ook de bedoeling om geld voor onderzoek tegen kanker in te zamelen. En daarvoor is deze crowdfunding opgezet want social media is krachtig en ik hoop krachtiger dan deze nare ziekte die in mijn jonge jeugd al voor zoveel verdriet heeft gezorgd. Helpt u mij hierbij? 


Ik heb ook een facebookpagina Robin en flevoland fietsr tegen kanker 2016. Deze pagina beheer ik samen met mijn moeder zodat er altijd ouderlijk toezicht is.

Uitgelicht