van Schaik photo
Droom van: van Schaik
 • 9 Donaties
 • € 205 Ontvangen
 • € 2.500 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 25 Door: Pascal

  3 jaren geleden
 • € 10 Door: roflcopter

  3 jaren geleden
 • € 40 Door: Anoniem

  3 jaren geleden
 • € 50 Door: CMS

  Iedereen is altijd welkom, Johan al jaren. Hopelijk onze bijdrage ook.

  3 jaren geleden

Een Nieuw Begin

Een Nieuw Begin image
Help mijn lieve schoonouders aan een nieuw begin aub.

 

Een nieuw begin

 

Lieve mensen, ik hoop dat u naar deze hulpkreet wilt luisteren.

Mijn schoonouders zijn de meest liefdevolle mensen die ik in mijn 25 jarige bestaan heb leren kennen.

 

Het zijn zorgzame mensen die altijd een ander boven hunzelf kiezen. Zo hebben ze (waaronder ikzelf) kosteloos en vrijwillig jongeren opgevangen in hun eigen huis die op dat moment zelf niet konden rond komen, niet konden eten en soms zelfs geen eigen verblijf plek hadden. De jongeren die ze hebben geholpen, staan inmiddels stabiel in het leven en hebben erg veel geleerd tijdens hun verblijf bij mijn schoonouders. Ik overdrijf trouwens niet, voordat ik bij hun terecht kon stond ik op straat studeerde ik nog wel maar zat ik diep in de schulden, zonder dat zij echt wisten wie ik was hebben ze mij in huis genomen en een hart onder de riem gestoken.

 

Mijn schoonouders hebben een eigen bedrijfje en ook daar in zijn ze zeer gedreven, kwaliteit boven prijs. Helaas komt hun goede vertrouwen in iedereen niet altijd van pas. Zo zijn er vorig jaar een aantal klanten geweest die niet hebben betaald. Een recht zaak mocht ook niet baten omdat het meerwerk niet in de offerte vast stond. Dom zou je denken, vind ik van niet, als je uit gaat van het goede in de mens had ieder waarschijnlijk hetzelfde gedaan.

 

Ze hebben na de recht zaak in de loop der tijd aardig wat recht kunnen trekken. Het geld waarvan ze eigenlijk zouden moeten leven stopten ze in nieuwe klussen en schoven elke keer wat opzij. Maar na weer een financiële tegenvaller lopen ze nu achter met de hypotheek zorg etc.

 

Het zijn mensen die het nooit breed hebben gehad, genoegen nemen met wat minder. Maar ze kunnen nu eigenlijk niet rond komen. Ze halen boodschappen voor het hele gezin van slechts 35 euro per week, met 2 kinderen en nog een jongere die ze al op weg hielpen. Ze gaan trouwens nooit op vakantie en er nooit eens tussen uit omdat daar simpelweg geen ruimte voor is.

 

Helaas moeten mijn man en ik ook elk dubbeltje op zijn kant leggen, anders hadden wij uiteraard hun schulden betaald.

 

Mijn vraag is, Deze mensen die altijd klaar staan voor een ander, nooit klagen en positief in het leven staan een kans te geven.

 

 

 

 

 

Uitgelicht
Ziekte van Lyme overwinnen! image

Ziekte van Lyme overwinnen!

 • 21%
 • € 25.000 Doel droom
 • -