Paul Snijders photo
Droom van: Paul Snijders
 • 40 Donaties
 • € 1.437 Ontvangen
 • € 20.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 100 Door: Gerald en Jeannette

  Wij hopen dat jullie het noodzakelijke bedrag snel bij elkaar zullen krijgen.

  2 maanden geleden
 • € 25 Door: Anoniem

  3 maanden geleden
 • € 10 Door: Coen en Linda Rikhof

  3 maanden geleden
 • € 15 Door: Claudia

  Weer een kleine bijdrage en een stapje dichterbij jullie doel. Zet hem op

  4 maanden geleden

ik vraag om uw hulp

ik vraag om uw hulp image
om mijn ziekte iets dragelijker te maken heb ik een slaapkamer en douche nodig op de begane grond.

deze oproep plaatsen is als echtgenote een van de moeilijkste dingen die je moet doen in leven. In de afgelopen twee jaar is het leven van Paul Snijders volkomen veranderd. Van een gezonde automonteur die middenin het leven stond, ligt Paul nu een groot deel van de dag op bed en kan zich alleen nog verplaatsen in een rolstoel. De trap op naar boven is een martelgang.

 

Twee jaar geleden kreeg hij last van rugklachten. Toen die zo ernstig werden, dat hij bijna niet meer kon lopen, ging hij naar de dokter. In het ziekenhuis constateerden ze een hernia, maar toen de pijn na de behandeling niet verdween, werd hij verder onderzocht en bleek dat hij een onbehandelbare tumor op mijn rugzenuw heeft. Hoelang hij nog te leven heeft, kan geen arts hem vertellen. Maar een behandeling betekent voor hem zeker het einde. Want als de tumor sterft, sterven zijn rugzenuwen mee en dan is het einde oefening.

 

zijn gezondheid ging in een rap tempo achteruit. hij stopte met werken en zijn wereldje werd steeds kleiner. Maar het ergste zijn de helse pijnen die hij lijdt. De tumor drukt op zijn zenuw waardoor hij niet alleen verschrikkelijk veel pijn heeft, maar ook steeds meer last krijgt van uitvalsverschijnselen. Het enige dat hij nog kan is op bed liggen  tv kijken en af toe een blokje om rijden met zijn scootmobiel.

 

Omdat onze vorige huis niet aangepast kon worden en hij met geen mogelijkheid de trap meer op kwam, verhuisden wij naar een andere woning en diende een aanvraag in voor aanpassingen in de woning en voor het aanbouwen van een slaapkamer op de begane grond, zodat hij de trap niet meer op zou hoeven. In onze tuin is voldoende ruimte voor een aanbouw met een slaapkamer en een aangepaste badkamer en toilet. Van de gemeente kreeg hij een aantal opdrachten zoals twee aannemers een begroting en bouwtekeningen te laten maken, controleartsen (2x) om hem opnieuw te keuren. dit alles heeft bijna twee jaar geduurd, de uitslag van de gemeente na bijna twee jaar was we doen niets en hij werd blij gemaakt met het beroemde dode vogeltje.

hij staat met zijn rug tegen de muur en kan letterlijk geen kant meer op. “Voor het aanbouwen van een slaapkamer en het aanbrengen van aanpassingen, zijn we nog een bedrag van 20.000 euro nodig. Het idee te bedelen om geld vind hij vreselijk, maar ik zou niet weten hoe we in mijn situatie aan het benodigde bedrag moeten komen…”

 veel donateurs hebben al gedoneerd, al die donateurs BEDANK ik voor die geweldige giften.

maar om te kunnen starten met de bouw hebben wij nog € 20.000,00 nodig. bij de gemeente hoeven wij niet aan te kloppen die laat ons aan het lot over.

dus beste mensen wie kan/wil ons helpen met een donatie of bouwmateriaal!!!!

DELEN EN LIKEN OP DEZE SITE WORDT HEEL ERG GEWAARDEERD.

 

 

 

Uitgelicht
Every child a X-mas present image

Every child a X-mas present

 • 12%
 • € 1.000 Doel droom
 • -