Tim photo
Droom van: Tim
 • 2 Donaties
 • € 30 Ontvangen
 • € 5.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 5 Door: Anoniem

  9 maanden geleden
 • € 25 Door: Peter

  9 maanden geleden

Vervoer voor onzelfstandige

Vervoer voor onzelfstandige image
Beste Lezers, Ik ben van plan een bedrijfje op te richten om 50 plussers en/of alleenstaande ouderen te brengen/halen naar de bestemming waar men hun dagje of weekend van hun leven te kunnen bezorgen en hun laatste wensen kunnen proberen te vervullen. Echter is daar wel het nodige voor nodig en dat is onder andere een aangepast en veilig vervoersmiddel, denk hier bijvoorbeeld aan een personen bus met uitlaatklep/lift zodat ook men die zichzelf helaas verder moet vervoeren in een rolstoel ook mee zou kunnen rijden. Dus heeft u als ouder(en) geen vervoersmiddel, of kunt u niet op uw eindbestemming komen waar u dol graag naartoe wilt omdat uw rolstoel niet in de auto mee kan of er anderen redenen voor zijn, zet ik me voor de volle 100% in om u (en of familie) veilig te brengen/halen naar uw eindbestemming. Ik wil mezelf voor de volle 200% inzetten om de ouderen nog eens te helpen met hen laatste wensen bijvoorbeeld met uw gezin/familie/kleinkinderen een dagje uit te hebben naar een attractiepark, of bent u van plan een weekendje weg te gaan naar belgie of een andere bestemming dan kan u en uw familie veilig gebracht en/of gehaald worden. Ik hoop dat er lieve mensen bestaan die mij en de ouderen kan helpen om nog een glimlach te kunnen bezorgen bij de mensen die niet zelfstandig vervoert kunnen worden. Mvg, Tim

Beste Lezers,

Ik ben bezig met een droom om de 50 plussers en/of alleenstaande ouderen en te brengen/halen naar de bestemming waar men hun dagje of weekend van hun leven te kunnen bezorgen en hun laatste wensen kunnen proberen te vervullen.

Echter is daar wel het nodige voor nodig en dat is onder andere een aangepast en veilig vervoersmiddel, denk hier bijvoorbeeld aan een personen bus met uitlaatklep/lift  zodat ook men die zichzelf helaas verder moet vervoeren in een rolstoel ook mee zou kunnen rijden.

Dus heeft u als ouder(en) geen vervoersmiddel, of kunt u niet op uw eindbestemming komen waar u dol graag naartoe wilt omdat uw rolstoel niet in de auto mee kan of er anderen redenen voor zijn, zet ik me voor de volle 100% in om u (en of familie) veilig te brengen/halen naar uw eindbestemming. 

Ik wil mezelf voor de volle 200% inzetten om de ouderen nog eens te helpen met hen laatste wensen bijvoorbeeld met uw gezin/familie/kleinkinderen een dagje uit te hebben naar een attractiepark, of bent u van plan een weekendje weg te gaan naar belgie of een andere bestemming dan kan u en uw familie veilig gebracht en/of gehaald worden.

Ik hoop dat er lieve mensen bestaan die mij en de ouderen kan helpen om nog een glimlach te kunnen bezorgen bij de mensen die niet zelfstandig vervoert kunnen worden.

Mvg,

Tim

Uitgelicht
Nieuwe viskoffer! image

Nieuwe viskoffer!

 • 156%
 • € 500 Doel droom
 • -