Anna Cici photo
Droom van: Anna Cici
 • 3 Donaties
 • € 30 Ontvangen
 • € 10.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 10 Door: Toni Gigi

  Suc6

  9 maanden geleden
 • € 10 Door: Sandra Loeffen

  Succes.....

  9 maanden geleden
 • € 10 Door: Fredie Schuiling

  succes

  9 maanden geleden

Stroopwafels

Stroopwafels image
Vandaag is het duidelijk geworden......Ik kan lang gaan wachten op mijn geld, als het ooit komt :(

Vorig jaar september ben ik naar Zuid-Italie verhuisd. Dit was al heel lang mijn droom, en vorig jaar waren de omstandigheden zodanig dat ik de sprong heb gewaagd.
Het plan was om de Italianen de stroopwafel te gaan brengen, degenen die bij ons in Nederland deze traditionele lekkernij hadden geproefd waren zeer enthousiast. En toen kwam ik op Facebook Gaufres dÓr tegen, een franchiseketen, die, lololol, stroopwafels wil gaan verkopen in Italie. Nu had ik in Nederland een B&B en de bedoeling was om hier inkomen uit te halen, maar het werd al snel duidelijk dat mijn (voormalige) zakenpartner andere gedachten had. Voordat ik het wist, was ik alles kwijt, mijn inventaris, mijn goodwill en mijn klanten, alles wat ik had opgebouwd. Ik heb nog met een advocaat geprobeerd er wat aan te doen, maar vandaag heb ik gehoord dat het lang kan gaan duren, als het al lukt, en ik zit hier op een houtje te bijten en kan niets doen, want het startkapitaal voor de franchiseketen is E 7650,- en dan moet ik nog reclame maken.
Ik hoop echt dat er genoeg mensen zijn, die mij willen helpen om toch mijn bedrijf op te zetten, zodat ik hier kan blijven. Iedereen die doneert krijgt in ieder geval een pakje verse stroopwafels van mij en als het eindbedrag wordt bereikt, dan ga ik een loterij houden met als prijs een weekje vakantie in Puglia voor 2 personen.

Uitgelicht