Colette Ooms photo
Droom van: Colette Ooms
 • 7 Donaties
 • € 290 Ontvangen
 • € 6.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 10 Door: Sjoerd en Manon van der Putte

  Een kleine bijdrage van ons. Heel veel sterkte en we hopen dat jullie het geld bij elkaar krijgen! Groetjes Sjoerd en Manon.

  8 maanden geleden
 • € 25 Door: Sanne

  We rise by lifting others...

  8 maanden geleden
 • € 100 Door: Anoniem

  8 maanden geleden
 • € 20 Door: Arjan & Ilona Mitchell & Bryan

  Een kleine bijdrage, maar alle beetjes helpen! Succes kanjers trots dat ik ook "Ooms" heet positieve vechters zijn jullie! ❤

  8 maanden geleden

Help Walter de trap op

Help Walter de trap op image
Walter en Marianne hebben altijd hard gewerkt en heel veel voor andere mensen gedaan en betekend toen díe dat nodig hadden, dat weten we allemaal. Dit is onze kans om iets terug te doen!! Daarmee kom ik dus tot de kern van het betoog: Willen jullie samen met ons dit financiële probleem voor Walter en Marianne oplossen en proberen de traplift met z’n allen te bekostigen??!! We starten een actie: “ HELP WALTER DE TRAP OP!!”

Lieve vrienden en familie van Walter en Marianne,

 

Wij zijn eind januari natuurlijk allemaal erg ontdaan geraakt van het nieuws dat Walter een grote hersenbloeding had gekregen…..

Sindsdien zijn we met z’n allen in de weer om Walter en Marianne zo goed mogelijk bij te staan, maar sommigen van ons weten misschien niet altijd waar hulp geboden en/of nodig is, of wát wánneer te doen.…..

 

Nu blijkt in de loop van Walters revalidatieproces dat zijn herstel toch niet zo rooskleurig verloopt als wij allen zo gehoopt hadden.

Er zijn  veel hobbels op zijn thuiskompad te nemen  en dat moet zo snel mogelijk gebeuren want op 3 mei moet hij Heliomare al verlaten….

Eén van die hobbels behelst alle aanpassingen die er thuis gedaan zullen moeten worden om het voor Walter en Marianne enigszins haalbaar te maken samen thuis te zijn en dan vooral de kosten die daarmee gemoeid zijn.

We weten inmiddels  dat de benodigde traplift (kost zo’n €6000,- en  is de grootste kostenpost binnen de aanpassingen) níet vergoed wordt door de WMO !!

 

Walter en Marianne hebben altijd hard gewerkt en heel veel voor andere mensen gedaan en betekend toen díe dat nodig hadden, dat weten we allemaal.

Dit is onze kans om iets terug te doen!!

Daarmee  kom ik dus tot de kern van het betoog:

Willen jullie samen met ons dit financiële probleem voor Walter en Marianne oplossen en proberen de traplift met z’n allen te bekostigen??!!

 We starten een actie:           “ HELP WALTER DE TRAP OP!!”

 

We hebben hiervoor een bankrekeningnummer geopend waarop je natuurlijk geheel vrijwillig (en anoniem voor Walter en Marianne)  je bijdrage storten :

NL 97 INGB 0702 4206 70  t n v I. Beeldman-Polderman te Haarlem

onder vermelding van: HELP WALTER DE TRAP OP 

 

Doe dit alsjeblieft zo snel mogelijk, liefst al vóór 1 april en we houden jullie vanzelfsprekend regelmatig op de hoogte van het ontstane saldo!

Wij zorgen dat het bij hen terecht komt en dan kan Walter de trap op èn onder de douche!

 

PS: Als iemand van jullie nog hulpmiddelen heeft staan die van pas kunnen komen , dan       graag even melden!

PPS: Hoort zegt het voort, controleer even in de adressenlijst of er nog mensen in ontbreken en stuur hen deze mail dan alsjeblieft door.

 

Met vriendelijke groeten     Hans en Jenny Holt          tel 023-5847529

                                                 Ingrid en Dirk Beeldman      tel 023 5313570

Uitgelicht
Help chantal thuiskomen! image

Help chantal thuiskomen!

 • 13%
 • € 800 Doel droom
 • -