p van der hoek photo
Droom van: p van der hoek
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 15.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

HELP ONS GENIETEN

HELP ONS GENIETEN image
Wij zouden heel heel heel graag na jaren geleefd te zijn geweest door instanties is een keer zorgeloos willen leven en kunnen aanschaffen voor onze kinderen en onszelf wat ze nodig zijn , eindelijk echt aan alles kunnen werken ( met zorgen gaat dit niet , PDS word steeds heftiger hierdoor)en we geld hebben om wat op te bouwen. alle beetjes helpen en met elke donatie zijn we enorm blij. Wij proberen ook geld in te zamelen voor gezinnen net als ons die ook wel is nieuwe kleren etc willen ipv altijd 2ehands. Waar niks mis mee is maar als kind Kies je graag zelf uit waar je in rondloopt. Je moet je eigen style etc echt kunnen ontwikkelen en ook is kunnen zeggen: ik heb wat nieuws of deze heb ik uitgekozen.

lieve mensen,

we zijn nog nooit samen op vakantie geweest omdat dit niet mogelijk was, uitjes en pretparken,bbq's ,samen is erop uit, en extra spullen aanschaffen om alles zo goed mogelijk te stimuleren zit er gewoon weg niet in met een crisis budget.

instanties begrijpen dit niet en hebben hier geen geduld voor, ipv te helpen werken ze ons in ergere stress en nare situaties.

We zouden graag ECHT is willen genieten van alles, ipv belemmerd worden in onze eigen genezing van gebeurtenissen/traumas .

zodat we ook weer normaal kunnen genieten van onze relatie samen.

Ons volledig kunnen focussen op de kinderen en onszelf.

Het zou geweldig en fantastisch zijn als we hierin gesteund worden .

Wij hopen op Uw steun, Help en doneer ons A.U.B

Uitgelicht
Every child a X-mas present image

Every child a X-mas present

  • 12%
  • € 1.000 Doel droom
  • -