melissa klarholz photo
Droom van: melissa klarholz
 • 14 Donaties
 • € 135 Ontvangen
 • € 2.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 5 Door: Lisa

  Sterkte <3

  7 maanden geleden
 • € 5 Door: Anoniem

  Heel veel sterkte ❤️

  7 maanden geleden
 • € 25 Door: Nermin

  Heel veel sterkte!

  8 maanden geleden
 • € 20 Door: willempie

  Hoop dat jullie je doel halen en er nog meer mensen zijn die jullie willen helpen !!! Sterkte en succes!!

  8 maanden geleden

help mijn terminale oom!

help mijn terminale oom! image
Hallo lieven mensen. Zoals veel van jullie weten is mijn oom terminaal ziek. En zijn mijn moeder en ik de enigste die met hem heen en weer racen naar het ziekenhuis. En daar over gaat onze dream or donate.

Hallo lieve mensen! 

Zoals veel van jullie weten is mijn oom jaap ( 46 jaar) terminaal ziek. We zijn hier ongeveer oktober achter gekomen. Hij heeft slokdarm kanker hersenstam kanker en uitzaaingen in zijn nek. Mijn oom heeft zelf geen gezin. Mijn moeder heeft een uitkering en draagt al zijn zorgen hij woont bij haar eet bij haar en hij zal bij haar sterven.Wij doen alles om zo goed mogelijk voor hem te kunnen zorgen.Met heel ons hart en ziel. Maar er zijn dingen waar we nu tegen aan lopen en waardoor wij hem dalijk niet meer naar het ziekenhuis kunnen vervoeren. Wij moeten hem zelf vervoeren want mijn oom woont officeel nog in den haag maar mijn moeder heeft een paar maanden 'vrij spel' gekregen om voor hem te mogen zorgen zodat hij bij haar kan sterven. Alleen voor een busje taxi of iets dergelijks zou hij nog in den haag moeten wonen maar mijn moeder woont helaas in poeldijk. Dit betekend dat we benzine en onderhoudt zelf moeten betalen. Nog niet gesproken over de dure parkeerplaats bij het ziekenhuis.

Ik zet deze dream en donate daarom op voor mijn oom en mijn moeder zodat we ons niet meer druk hoeven te maken of we wel geld hebben voor benzine parkeergeld en onderhoud aan de auto. Mijn moeder heeft een mitsubitsi cold uit het jaar 1994 met heeeel veel problemen! Onder anderen olielekken roest plekken en de gordols zijn niet meer zo best en er is laats iemand op de achterkant geklapt en diegene is zonder pardon door gereden.Ik weet zeker dat deze auto de aankomende keuring niet eens haalt.

Mijn ultieme droom zou daarom zijn dat we geld bij elkaar krijgen voor een nieuwe 2e hands auto die goed is en waarmee ze veilig naar het ziekenhuis kunnen rijden. En daarbij nog wat geld voor benzine zodat we helemaal goed zitten tot het eind van zijn leven.

Wij willen nog zo veel met hem doen! En nog zo veel met hem genieten zolang het nog kan. 

We krijgen  een weekje vakantie in volendam.we willen nog met mijn dochtertje naar de dierentuin of gewoon even naar het strand rijden met het lekkere weer! 

Ik weet dat het veel gevraagd is en het brengt grote schaamte op dat we met ons handen in ons haar zitten om geld terwijl er een leven op het spel staat. want ik kan mijn lieve terminale oom helaas niet mee nemen op de scooter naar het ziekenhuis.

Ik ben jullie alvast eeuwig dankbaar.

 Dikke knuffel van melissa.

Uitgelicht
Mijn derde gedichtenbundel! image

Mijn derde gedichtenbundel!

 • 3%
 • € 900 Doel droom
 • -