Marleen van Esch photo
Droom van: Marleen van Esch
 • 7 Donaties
 • € 120 Ontvangen
 • € 50 Doel
 • Tanzania Land
Embed

Recente Donaties

 • € 25 Door: Wim en wilma

  Heel veel succes.

  8 maanden geleden
 • € 10 Door: Ria Persoons

  Succes Marleen in Zanzibar. Fijne tijd daar.

  8 maanden geleden
 • € 25 Door: Ton en Jose

  Maak je wel n foto van de snoezelruimte,zodat we het resultaat kunnen zien?

  8 maanden geleden
 • € 25 Door: Hans

  Succes

  8 maanden geleden

Snoezelruimte Zanzibar

Over een klein maandje vertrek ik naar Zanzibar om te helpen in het More Centre. Dit is een centrum waar kinderen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking komen voor therapie, onderwijs, dagopvang en medische zorg. Ze willen heel graag een snoezelruimte inrichten voor de kindjes, maar hebben daar wegens een recente verhuizing momenteel geen geld meer voor. Wil jij helpen?!

Het More Centre in Zanzibar is onderdeel van het project More Africa en biedt onder andere therapie, onderwijs, dagopvang en medische zorg. Het project helpt verstandelijk en/of lichamelijk beperkte kinderen en werkt tevens nauw samen met de ouders. Het centrum zou graag een snoezelruimte willen inrichten voor de kinderen. Een snoezelruimte is een ruimte vol sfeermateriaal om de zintuigen te prikkelen. Dit kan voor ontspanning zorgen, het kan verveling tegen gaan, contacten kunnen worden bevorderd en zintuiglijke waarneming kunnen worden verdiept. Omdat het project dit momenteel zelf niet kan financieren, zou ik hen heel graag willen helpen met de inrichting van een snoezelruimte. Zo hoop ik na mijn verblijf van 2 maanden nog iets blijvends achter te kunnen laten. 

Wil jij mij hiermee helpen?! Omdat mijn salaris helaas al op gaat aan mijn vliegtickets en verblijf, kan ik me helaas niet een gehele inrichting veroorloven. Daarom zou ik - hoe lastig dat ook vind - jullie om een kleine bijdrage willen vragen. Mijn doel is om sowieso 50 euro in te zamelen, om daar onder andere een lavalamp, muziek en geurstokjes van te kunnen kopen. Voor iedere donatie boven de 5 euro zal ik zelf ook nog 2,50 doneren. Zo hoop ik uiteindelijk een mooie snoezelruimte te kunnen verzorgen! 

Als het is gelukt, kunnen jullie een foto van de snoezelruimte vinden in mijn blog, die ik zal posten tijdens of na mijn verblijf.

Alvast heel erg bedankt!

Kijk voor meer informatie over het project op http://more-africa.com

Uitgelicht