Vrienden Frans photo
Droom van: Vrienden Frans
 • 137 Donaties
 • € 5.350 Ontvangen
 • € 5.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 250 Door: Anoniem

  8 maanden geleden
 • € 35 Door: Anoniem

  8 maanden geleden
 • € 5 Door: Margot

  Nog een kleine donatie, hoop dat elk klein beetje helpt.

  8 maanden geleden
 • € 50 Door: Joeri en Carin

  Frans we missen jou! Rust zacht.. Familie en vrienden veel sterkte toegewenst.

  8 maanden geleden

Afscheid Frans

Afscheid Frans image
Help onze Snarf aan een afscheid!

Update:  Zoals wij al vele malen hebben gezegd deze dagen: hier hebben wij geen woorden voor. Dat wij dit met z'n allen voor elkaar hebben gekregen. Frans krijgt zaterdagochtend in het crematorium in Eindhoven een afscheid dat hij verdient. Om 09:30 begint het afscheid en iedereen is welkom. We zijn er nog niet (totale kosten tot nu toe €5350 en ook deze site houdt een percentage van het gedoneerde bedrag), maar dat gaat goed komen. De einddatum van deze droom is aangepast naar de datum waarop wij de kosten moeten voldoen. Tot die tijd zijn donaties welkom. Mensen gewoon geweldig, zo mooi. Tranen in mijn ogen tijdens het schrijven van dit. Bedankt allen.

==============================================

Update: na een gesprek met de uitvaartondernemer is gebleken dat we moeten uitwijken naar het crematorium in Eindhoven. Dit omdat we denken dat er meer dan 50 mensen naar de dienst komen. Dit kost echter zo ongeveer 1000 euro extra. Omdat het zo goed gaat (bedankt iedereen!), denken we dat we dit makkelijk gaan halen. Ook is de einddatum aangepast, zodat we langer geld kunnen ophalen in verband met misschien nog onvoorziene kosten. Het gaat de goede kant op, nogmaals dank voor al jullie steun. Frans zou dit geweldig hebben gevonden. 

De dienst is aankomende zaterdag om 09:30 in crematorium Rijtackers in Eindhoven. Hierna is er voor iedereen die wil een verder samenzijn in café Stage in Eindhoven (stratumseind 25).

==============================================

Frans Wouters, onze vriend, kennis, steun en toeverlaat en knuffelbeer “Snarf” is helaas veel te jong overleden. Wetende dat hij weer positief in het leven stond en juist de weg omhoog aan het vinden was, is voor iedereen een fijne gedachte geweest. Het is pijnlijk dat zijn omstandigheden er voor hebben gezorgd dat er geen ruimte is voor een minimale uitvaart. Daarom roepen we iedereen op die hem een warm hart toedroeg een gift te doen, zodat we hem een afscheid kunnen geven. “Niets moet en alles mag”, zou hij zelf zeggen en dat is zoals we hem herinneren. Liefdevol, positief en voor iedereen klaarstaan. We hopen dat we er nu ook voor hem kunnen zijn. Om hem een afscheid te geven dat hij verdient.

Uitgelicht
lidmaatschap heemkundekring image

lidmaatschap heemkundekring

 • 117%
 • € 30 Doel droom
 • -