André Fleeré photo
Droom van: André Fleeré
 • 4 Donaties
 • € 90 Ontvangen
 • € 10.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 50 Door: Anoniem

  Beste Andre, Izaac en Roxanne wij wensen jullie heel veel sterkte en tevens ook veel succes met deze actie. Onze contributie is niet groot, maar hopelijk zal jullie een klein beetje helpen om de lasten te verlichten en jullie einddoel te bereiken. Veel liefs van Odalis, Leandro,Guillermo en Valeska.

  7 maanden geleden
 • € 10 Door: Mar

  Uit naam van Arie. Meer heb ik ook niet.

  8 maanden geleden
 • € 25 Door: Anoniem

  Estimado Andre Así, a gran Marlen dar su descanso final ...

  8 maanden geleden
 • € 5 Door: miriam kalf

  mop is niet veel maar komt uit een goed hart

  8 maanden geleden

uitvaart

uitvaart image
Vrienden van mijn hebben aangegeven probeer hun eens te benaderen misschien kunnen zij wat voor jullie doen. Mijn leven draaide180 graden om. Wij zijn in de schulden terecht gekomen van 10.000 euro uitvaart kosten omdat de moeder van mijn kinderen bleek dat zij niet was verzekerd. De moeder en ik hadden een zeer sterke band ondanks dat wij gescheiden waren en zij uit veiligheid onze kinderen bij mijn onderbracht. Die bewuste dag liep ik samen met haar en mijn dochter naar haar nieuwe school en hadden veel lol samen, daar aangekomen bleek mijn dochter nog een dagje vrij te hebben dus gingen wij weer naar huis, normaal loop ik dan mee naar haar huis. Had ik dat maar gedaan het heeft mijn veel verdriet en pijn bezorgd en verwijten, maar zij gaf aan ik zie je straks ik geef je wel een bericht. Helaas waren dat haar laatste antwoorden en zij werd omgebracht met 32 messteken. Terugkomend op de 10.000 euro schuld waar ik en mijn kinderen voor minimaal 10 jaar aan vast zitten en ik door deze situatie ben afgekeurd en met beslag van de deurwaarde moet uitkomen met iets meer dan 800 euro per maand terwijl mijn huur 600 euro per maand is begrijpt u natuurlijk dat 10 jaar geen vakantie of enige ontspanning meer voor ons weg gelegd is. Viertien jaar heb ik mijn dag in dag uit in gezet voor mijn stiefzoon en nu heeft mijn Diamant afgepakt waarom ? Waarom ? Heeft hij mijn nog meer kapot gemaakt als hartpatiënt? Mijn werk kan ik niet meer uit voeren. Had twee opties ik teken niet voor de uitvaart en dan hadden mijn kinderen een (gemeente) begrafenis gehad met alle trauma's die dan op de loer lagen. Wij hebben nu in huis de AS van mama een speciale plek waar ik mijn handtekening onder heb moeten zetten. Misschien kunt u mijn helpen ik dacht toen aan het welzijn van mijn kinderen.. Mocht dit niet lukken dan heb ik mijn best gedaan als vader.. Mijn geld inbreng heeft mijn veel verdriet bezorgt.. Mijn zoon Steven Garcia kan ik niet laten overkomen van uit Amerika hij was een Baby toen ik afscheid moest nemen van hem en nu verlangt hij naar zijn vader.. Alles geprobeerd via de media All You Need Is Love aangeschreven, kreeg bijna de kans van mijn leven om Robert persoonlijk aan te spreken hij was aanwezig in het OLVG maar mijn afspraak ging voor met de Arts, terwijl mijn Arts vermelde had hem aangeschoten zo kans krijg je maar een keer in je leven.. Kijkt u even op mijn webpagina waar 14 jaar verdriet staat www.andreblogt.wordpress.com. Luister het gesprek wat voor strijd wij hebben moeten leven het snijd mijn door mijn ziel als ik de moeder van mijn kinderen hoor... Zij is er niet meer en het beest die zijn moeder vermoord word goed verzorgt.. Maar ik als vader blijf achter met legen handen..

Marlen Garcia Cepreo hoop dat er nu eindelijk rust komt in onze gezin.. Moppie ik mis je maar ik weet jij wilde niet onder de kouwe grond met beestjes de wens van jou kinderen is uitgevoert jou AS heeft een speciaal plekkje in ons huis en zo voelen de kinderen dat je bij ons bent.

Uitgelicht
Het paradijs der lekkernijen image

Het paradijs der lekkernijen

 • 3%
 • € 3.000 Doel droom
 • -