Raquel Øivin Thiebosch de Castro photo
Droom van: Raquel Øivin Thiebosch de Castro
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 10.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Eerste stap naar onze droom

Eerste stap naar onze droom image
Wij vragen om jullie hulp om een eerste grote stap te kunnen maken naar onze grote droom. Dat is een vakantie naar Bonaire om daar onderzoek te kunnen doen voor onze droom en mij gezin het mooie Antillen te laten zien.

Geacht familie, vrienden en kennissen en facebook vrienden,

Hallo allemaal, zoals jullie allemaal al weten, dat wij heel erg graag willen verhuizen naar Bonaire. Van wegens een aantal redens zoals: omdat wij daar graag willen wonen en omdat wij daar iets moois willen opzetten voor ons maar ook voor Bonaire.

De meesten van jullie weten dat ik daar echt druk mee bezig alleen zit het niet echt mee dat niet erg maar wel jammer.

Want vanaf Nederland en internet kun je veel maar niet alles.

Ik ben nu al dagen aan het nadenken hoe kan ik nu echte stappen ondernemen, nou dat is om daar naar toe te gaan voor een vakantie en daar dingen uit gaan zoeken en contacten maken met mensen en instantie en niet te vergeten de mogelijkheden.

Aan gezien wij al een hele tijd niet op vakantie zijn geweest naar het buitenland en mijn man en kleine kinderen zijn nog nooit op de Antillen geweest dus dat wordt dus zeker tijd om mijn mooie Antillen te laten zien, ja ze kennen het van mij en de tv en internet.

Dus het betekent voor mij dus dat het hele gezin mee wilt en dat zijn voor ons hele grote kosten wij sparen wel maar dat kunnen wij niet met grote bedragen. Dus dan zou het nog lang duren voordat wij daar naar toe kunnen gaan.

Dus ik vind het erg maar ik moet echt om hulp vragen, want anders krijgen wij onze grote droom nooit uit. Mij gezin onze mooi Antillen te laten zien, waar wij heel erg graag willen gaan wonen en daar iets moois op te zetten. En op deze manier komen wij er dichterbij onze droom dan is er weer een stap gemaakt.

Om daar te plekken onderzoek te kunnen doen.

En natuurlijk geven jullie daar een verslag over wat wij daar gedaan hebben via facebook en onze website met tekst en foto’s en filmpjes.

Ik hoop dat je ons daar mee willen, of kunnen helpen van alles welkom.

En wij zullen jullie zo erg dankbaar voor zijn om ons een stapje dichterbij onze droom te brengen. Dit is onze website http://www.serendipitybonaire.com/ voor onze uit eindelijk totale droom.

Groetjes xxxx Raquel Thiebosch de Castro

Uitgelicht
Mijn boekenserie image

Mijn boekenserie

  • 26%
  • € 360 Doel droom
  • -