Lynn Gerrits photo
Droom van: Lynn Gerrits
 • 18 Donaties
 • € 215 Ontvangen
 • € 350 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 15 Door: Florence Kleijnen

  8 maanden geleden
 • € 15 Door: Dansstudio Linde

  Toi toi toi!

  8 maanden geleden
 • € 20 Door: Karin

  Succes meiden!

  8 maanden geleden
 • € 25 Door: ID Dance

  8 maanden geleden

Dansproductie vluchtelingen

Dansproductie vluchtelingen image
Wij maken een dans educatieve productie gericht op gevluchte kinderen. Aan de dansproductie zijn kosten verbonden, en hiervoor hebben we uw hulp nodig!

Hallo!


Wij zijn vier studenten van de opleiding BA Docent Dans op ArtEZ te Arnhem. Samen maken wij een dans educatieve productie gericht op gevluchte kinderen. Aan de dansproductie zijn kosten verbonden, en hiervoor hebben we uw hulp nodig!

Het doel van deze productie is dat de kinderen even in een andere wereld zijn en kunnen genieten van wat ze op dat moment zien. Omdat het een educatieve productie is, hebben we ook iets dat we ze willen meegeven. Het thema van de voorstelling zal uitgaan van verveling, en we willen ze meegeven dat je elkaar niet perse hoeft te begrijpen om plezier te kunnen maken. Dit willen we op een luchtige en humoristische manier brengen, uiteraard door middel van dans. Daarbij bekijken we ook nog de mogelijkheden om het interactief te maken. De voorstelling zal 30 tot 45 minuten duren.

Wij zullen de voorstelling 10 keer presenteren. Dit doen we zowel op locatie, zoals de COA in Arnhem, als in het theater op onze school.

De doelen waar we nu nog geld voor nodig hebben zijn:

Reiskosten: 90,-

Decor/attributen: 50,-

Kostuums: 25,-

Presentje voor de kinderen: 20,-

Drukwerk: 15,-

Alle kleine beetjes helpen om onze productie waar te maken!

UPDATE:

Super!!!! We hebben onze eerste 100% behaald, bedankt daarvoor!! Met dit geld kunnen we onze productie al aardig uitbreiden.

Nu hebben we een nieuw doel: Het lijkt ons fantastisch als we de kinderen van de COA en de AZC in Arnhem ook kunnen uitnodigen op onze school. De kinderen zijn gebonden aan deze locaties en hebben daar vaak niks te doen. Ze vervelen zich hele dagen lang en op deze manier hebben ze écht een dagje uit en kunnen ze de voorstelling beleven in een echt theater. Natuurlijk is de COA ook afhankelijk van een beperkt budget voor dit soort projecten en zijn er kosten om de kinderen naar onze school te vervoeren.

Wij gunnen de kinderen dit dagje uit! U ook? Daarom gaan wij op deze manier proberen om ze deze dag ook echt te geven.... en u kunnen ons daarbij helpen! Steun ons om ons nieuwe doel te behalen en doneer!!

Mails met tips voor dit vervoer zijn ook altijd welkom:

l.beniers@student.artez.nl

Uitgelicht
Een lieve engel image

Een lieve engel

 • 80%
 • € 5.000 Doel droom
 • -