Lilian van der Leeuw-Duk photo
Droom van: Lilian van der Leeuw-Duk
 • 8 Donaties
 • € 300 Ontvangen
 • € 1.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 160 Door: Lilian en Mirthe van Splinter Kinderboeken

  Deze geweldige opbrengst van de Vrijmarkt Koningsdag 2016 doneert Splinter Kinderboeken aan de Stichting Kind en Hulphond!

  7 maanden geleden
 • € 25 Door: Jeannette en Hans

  super meiden, ga zo door.

  8 maanden geleden
 • € 10 Door: E. Heimgartner

  Succes!

  8 maanden geleden
 • € 25 Door: Marleen (Luuk en Kinderhulphond Nino

  Wat een leuke actie!

  8 maanden geleden

Help! Kind en Hulphond

Help! Kind en Hulphond image
Wij zijn Lilian en Mirthe (moeder en dochter) en samen schreven en tekenden we twee kinderboeken over onze hond Splinter. Met de boeken steunen wij de Stichting Kind en Hulphond. Wij vragen hier om extra hulp, omdat wij van dichtbij zien hoe belangrijk deze Stichting is en hoe belangrijk het is dat daar meer geld voor komt. Meer geld zorgt er direct voor dat meer kinderen die dat nodig hebben een kinderhulphond kunnen krijgen. Bij een donatie van minimaal €10,- (niet anoniem) sturen wij je ons eerste boek 'De grappige avonturen van Splinter, dé hond' toe. Bij een donatie van minimaal €25,- krijg je ook ons allernieuwste boek 'Splinter wil ook! grappige avonturen met de kinderhulphonden' erbij! Stuur dan wel even je adres naar kinderboek@splinter.nu.

HELP je ons de STICHTING KIND EN HULPHOND extra te kunnen steunen?

Moeder en dochter maken samen kinderboeken en steunen het goede doel.

Met ons moeder-dochterproject steunen wij de Stichting Kind en Hulphond. Deze prachtige organisatie helpt hulpbehoevende kinderen om zich voor te bereiden op een ‘normale’ toekomst door de inzet van een kinderhulphond. In de praktijk blijken honden perfecte assistenten voor van alles en nog wat in het dagelijks leven. De combinatie kind en hond is heel vruchtbaar mits zij goed met elkaar leren werken. Helaas worden de kosten van de training en alles wat erbij komt kijken niet vergoed door de zorgverzekeraars. De stichting is daarom geheel afhankelijk van donaties. Wij dragen daar graag ons steentje aan bij.

Wij vragen hier om extra hulp, omdat wij van dichtbij zien hoe belangrijk deze Stichting is en hoe belangrijk het is dat daar meer geld voor komt. Meer geld zorgt er direct voor dat meer kinderen die dat nodig hebben een kinderhulphond kunnen krijgen. 

Volg ons ook op Facebook: www.facebook.com/splinterkinderboeken

STEUN DEZE MOOIE STICHTING!

BIJ een donatie van minimaal €10,-  sturen wij je ons eerste boek 'De grappige avonturen van Splinter, dé hond' toe. Bij een donatie van minimaal €25,- krijg je ook ons allernieuwste boek 'Splinter wil ook! grappige avonturen met de kinderhulphonden' erbij! Stuur dan wel even je adres naar kinderboek@splinter.nu.

Help jij mij en Mirthe van onze DROOM waarheid te maken? 

www.splinter.nu

Uitgelicht
opnieuw beginnen image

opnieuw beginnen

 • 44%
 • € 2.500 Doel droom
 • -