• 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 111 Doel
  • Israel Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Weeshuis

Weeshuis  image
De opdracht van mijn man en mij is onder andere het leiden van een weeshuis. In 2014 en 2015 hebben verschillende mensen van God geprofeteerd dat zij in onze bestemming een weeshuis zagen en dat ik (Menaka) de kinderen naar de Heer ga leiden en ze zullen wederom geboren worden. Dit vertelde een Italiaanse profeet mij. Twee vrouwelijke profetessen benoemden een stichting en weeshuis. Een mannelijke profeet uit NL zag deze roeping als eerste. Hij zei dat het specifiek mijn zalving is, maar dat ik het natuurlijk samen met Marc ga doen.

Wat zo typerend is, is dat ikzelf een adoptiekind ben geweest, inmiddels geadopteerd door de Allerhoogste en dat barmhartigheid (omzien naar de afgewezene) denk ik mijn sterkste gave is. 

Ook dansen in aanbidding en dat is ook geprofeteerd. De zalving die dan vrijkomt trekt kleine kinderen aan en dat past goed bij de bediening van weeskinderen!

Ik heb Israel benoemd als locatie al weet ik dit nog niet zeker, maar ik ben sinds jongs af aan in aanmerking gebracht met Israel en de joodse taal en ook over dit land heb ik meerdere profetieen ontvangen.

1 daarvan is dat ik daar eigen land ga hebben en dat het er groen zal zijn. Ik heb ook een tijd een verlangen om in een joodse kibbutz te gaan wonen en vraag me nu af, zou dat het zijn? Een kibbutz om weeskinderen op te voeden, te onderwijzen en zelfvoorzienend te zijn? Ook dat komt steeds terug in mijn leven op diverse wijzen. Mijn opa was een landbouwer, mijn andere opa een dominee en moeder en grootmoeders hadden hun huis altijd gevuld met kinderen.

Uitgelicht