Natasja photo
Droom van: Natasja
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 2.500 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Natasja naar Zuid-Afrika

Natasja naar Zuid-Afrika image
Mijn naam is Natasja en ik ben 24 jaar oud. Ik volg de opleiding dierverzorging bedrijfsleider op het Clusius College. Van jongs af aan ben ik al gek op dieren. Ik ben voornamelijk erg interesseert in de katachtigen. Deze dieren zijn er niet overal. Je heb ze in dierenparken maar wat is er nou mooier om deze dieren te mogen verzorgen in hun natuurlijke omgeving.

Voor mijn opleiding ga ik stage lopen bij het bedrijf: Cheetah Experience in Zuid-Afrika. Hier weet ik zeker dat ik de juiste ervaring en kennis op zal doen over de katachtigen. 

Helaas is deze stage niet ''gratis''. Ik had gedacht dat als je intern stage zou gaan lopen bij het bedrijf dat je dan kosteloos kon verblijven bij hun. Dit is echter niet het geval en zij vragen dan ook een huur per week. Ik ga hier voor 10 weken heen dus dat betekend dat de huur in totaal op €2500 komt. Daarbij komen dan ook nog de kosten voor boodschappen, internet en het vliegticket. 

Ik ben zelf al druk bezig met sparen hiervoor. een bedrag van minimaal €7000 wil ik mee nemen. Ik krijg natuurlijk niet al dat geld in mijn ééntje bij elkaar. Vandaar dat ik mijn verhaal hier met jullie wil delen, misschien dat u mij kunt helpen met een kleine donatie om mijn droom waar te kunnen maken. Met een donatie van €2500 euro ben ik al een heel stuk geholpen. Hiermee kan ik mijn verblijf bekostigen. Als er meer gedoneerd wordt of als ik niet het hele bedrag nodig heb voor mijn verblijf, dan doneer ik het overige bedrag aan Cheetah Experience. Dit bedrijf moet zelf ook alles bekostigen van donaties en vrijwilligers/stagiaires die daar komen. Zij zullen ook ontzettend blij zijn met een bijdrage waarvan zij weer spullen en voeding kunnen kopen voor hun dieren.

Ik heb ook mijn eigen site gemaakt waar ik elke dag of elke week mijn verhaal zal vertellen van wat ik mee maak op mijn stage in Zuid-Afrika. Zo kunt u mij volgen als u dat leuk vind. Ik zal ook foto's plaatsen van deze prachtige dieren. http://natasja-za.jimdo.com/

Ik hoop dat u mij kunt helpen!

Uitgelicht
werken op scholen in Kenia image

werken op scholen in Kenia

  • 100%
  • € 2.500 Doel droom
  • -