Hillery Hommes photo
Droom van: Hillery Hommes
 • 43 Donaties
 • € 501 Ontvangen
 • € 500 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 25 Door: Els

  Lieve pluizenbol Jack, Fijn te weten dat je weer thuis bent en nu vlug beter worden hoor. Van mijn pluizenbollen Jip en Boris een kroeltje en pootje en van mij een knuffel. Els

  8 maanden geleden
 • € 10 Door: Birthe

  dat Jack maar snel weer opknapt!

  8 maanden geleden
 • € 10 Door: Anoniem

  8 maanden geleden
 • € 10 Door: Anoniem

  Hoop dat je snel beter word Jack.

  8 maanden geleden

Jack wil graag beter worden!

Jack wil graag beter worden! image
Ons vriendje Jack is ziek en de kosten lopen héél erg op. En onze spaarcentjes zijn op! Elke euro zal ons al helpen! Minder dan een jaar geleden hebben wij het kleinste katertje Jack mogen adopteren. Het weesje was schuw, maar al vanaf dat hij 10 cm groot was, wisten wij dat dit een bikkel ging worden.

Jack heeft een probleem aan zijn blaas waardoor hij moeilijk of niet kan plassen. Daardoor loopt zijn blaas vol en kan deze knappen. Op eerste paasdag vonden we Jack in kritieke toestand en is hij met spoed naar een dierenziekenhuis gebracht. Na heel veel testen en €700 verder dachten wij een blije Jack weer mee naar huis te nemen. De situatie herhaalde zich echter. We hebben bij hem geslapen, heel de dag met hem op schoot gezeten, en elk plasje nauwkeurig gevolgd, maar na een aantal dagen stopte Jack weer met plassen. 

Er is geen sprake van ondraaglijk lijden, Jack versiert elke dierenverzorgster en arts en zorgt ervoor dat hij aan aandacht niets te kort komt. Wij kunnen hem thuis echter niet kathetheriseren, dit heeft hij nodig om zijn blaas te laten herstellen. Daarom ligt Jack ook dit weekend weer drie dagen dag/nacht met kathether en infusen in de kliniek. En wat extra verdoving, want ons ventje is veel te druk om uberhaupt te kunnen herstellen. 

Door extra onderzoeken lopen de kosten op, er staan nogal wat rekeningen open. Elke euro zou ons al helpen om dit kleine stoere ventje er weer bovenop te krijgen. In ruil ervoor is Jack altijd bereid om een salto te tonen tijdens bezoekjes, pootjes te geven en zich ontzettend uit te sloven als je langskomt. 

Uitgelicht