Sarah Tapilatu photo
Droom van: Sarah Tapilatu
 • 30 Donaties
 • € 440 Ontvangen
 • € 800 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 7 Door: Filippa en Isabelle Gertjan Anouk

  We missen je!

  7 maanden geleden
 • € 75 Door: Anoniem

  7 maanden geleden
 • € 5 Door: Anoniem

  8 maanden geleden
 • € 10 Door: Ans Mertens

  Voor jullie prachtige initiatief. Knuffel & sterkte uit Antwerpen, Ans

  8 maanden geleden

Remembrance Party for Halbe

Remembrance Party for Halbe image
17 maart jongstleden zijn wij onze vriend en broeder Halbe die nog maar 28 jaar was, onder plotselinge omstandigheden kwijtgeraakt. Hij is tijdens een wintersport in Oostenrijk in het ziekenhuis beland met een ontsteking in zijn hersenen. Na een slepende tijd met operaties en onzekerheid heeft hij helaas deze wereld verlaten. Wij willen een gedenkfeest organiseren om samen met al zijn vrienden, kennissen en familie zijn leven te vieren en te gedenken.

Omdat Halbe een zeer geliefd persoon was voor vele mensen en zelf van een goed feest hield hebben wij besloten dit feest te organiseren ter nagedachtenis aan hem. Hiermee willen wij iedereen die van hem hield een kans geven om samen zijn leven en zijn, te herdenken en vieren. Dit doen we door een feest te organiseren die hij altijd nog had willen geven.

Halbe hield van mooie feesten waar de sfeer, muziek en leuke mensen in harmonie samenkwamen. Hij stond vol in het leven waarin na lang filosoferen zijn filantropsiche en idealistische levensinstelling bewaard waren gebleven. Zijn tact met mensen en situaties, bemoedigende woorden en grapjes. Zijn goede kijk op het leven,muziek en kunst, nieuwsgierigheid naar nieuwe ervaringen en zijn open deur zullen wij enorm missen. Wij hopen dat dit feest voor een nieuwe verbinding zorgt onder de mensen die hem kenden en een deel van het verdriet verlicht.

Het opzetten en organiseren hiervan op zo'n korte termijn kost natuurlijk heel veel energie maar ook een bepaald geldbedrag. We hebben een mooie locatie gevonden, DJ's en een band, dit brengt kosten met zich mee. Daarnaast zijn er kosten zoals bezinekosten voor het vervoer en de opbouw, huur van een aantal benodigheden en eten en drankjes voor de gasten.
We kunnen alle steentjes, klein en groot heel goed gebruiken. Als we uit de kosten kunnen komen zijn we ontzettend blij. Als het bij elkaar gehaalde bedrag boven deze kosten uitkomt, willen wij het overschot heel graag aan de familie van Halbe schenken, die natuurlijk ook heel onverwachts hoge kosten hebben gehad voor de bergrafenis en de dienst. Wij hopen hun op deze manier ook een beetje te kunnen steunen.

Heel erg bedankt dat jij de tijd genomen hebt om dit te lezen, wij hopen heel erg dat je geïnspireerd bent geraakt om ons te steunen!

- de vrienden van Halbe.

Uitgelicht
Mijn boekenserie image

Mijn boekenserie

 • 26%
 • € 360 Doel droom
 • -