Jay Visser photo
Droom van: Jay Visser
 • 20 Donaties
 • € 495 Ontvangen
 • € 4.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 25 Door: Club Red

  7 maanden geleden
 • € 10 Door: Anoniem

  7 maanden geleden
 • € 50 Door: Anoniem

  7 maanden geleden
 • € 50 Door: Bboyworld Entertainment

  succes

  7 maanden geleden

House of Talents

House of Talents image
Hierbij mijn verhaal naar jullie toe. Ik wil graag met House of Talents veel kunnen betekenen voor de jongeren. Met House of Talents activiteiten organiseren zowel naar verschillende evenementen reizen om zo de kennis van elkaar te vergroten en de jongeren te blijven motiveren. Dit is mijn droom om iets te doen waar je goed in bent en waarbij je andere mensen kan stimuleren/motiveren. Respecteer elkaar Droom groot en wees creatief. Jay Visser

Lieve mensen!

Mijn naam is Jay Visser en hier is mijn verhaal. 

16 jaar terug ben ik begonnen met dansen en ik dans nogsteeds. Zelf ben ik een gezonde jongen en gezondheid betekend voor mij vrijheid en geluk. Deze vrijheid en geluk wil ik delen met jullie.

Op het moment bezig met House of Talents de kweekvijver voor jongeren. Een belangrijk onderdeel van House of Talents is de "House of Talents Dance", deze plek is geen dansschool en wij vragen geen abonnementskosten omdat vele mensen het niet ruim hebben en zelfs moeite hebben om rond te komen deze tijd. Deze plek wil ik echt aanhouden en daar heb ik zelf niet de financiele mogelijkheid voor. Deze mooie plek hebben we nog maar voor 6 maanden en daarna is het geld op en komen wij op straat te staan. Graag wil ik een website voor House of Talents om zo onze activiteiten met jullie te delen. Ook wil ik wat kunnen betekenen in de ontwikkeling van onze jongeren door met hun naar evenementen te gaan en leuke dingen te doen, de jeugd is onze toekomst, ik zie dit als een goede investering. Als je gezond bent heb je 1000 wensen, als je ziek bent maar 1, hiermee bedoel ik te zeggen dat tijd het meest kostbare is wat je bezit!

Geef elkaar een kans.

Ik vraag een kleine bijdrage om dit allemaal te kunnen doen. Wil jij mij hierbij helpen doneer wat jij kan missen. 

Bij voorbaat dank

Jay Visser

Uitgelicht