• 25 Donaties
 • € 450 Ontvangen
 • € 1.500 Doel
 • Nederland Land
20 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

 • € 15 Door: Deavion en Sofia

  Succes ome Rhandy!

  6 maanden geleden
 • € 50 Door: Petra en harry

  6 maanden geleden
 • € 25 Door: Uilkje

  Heel veel succes!!

  6 maanden geleden
 • € 10 Door: Henk

  7 maanden geleden

Gun kansarme jeugd een droom

Gun kansarme jeugd een droom image
Heb je wel eens het gevoel gehad dat je (vroeger), als jongere, nergens bij hoorde en zoekende was wie je bent? Steun LWDoet!

Update 1: De eerste activiteit is een feit! In samenwerking met de buurtsportcoach hebben we onze eerste activiteit kunnen verzorgen. We hebben 1 risicojongere actief weten te krijgen om iets te betekenen voor zijn wijk. Deze jongere heeft een activiteitenmiddag verzorgd voor tieners van 9 tot 12 jaar oud in de wijk Heechterp-Schieringen. We hebben enthousiaste reacties gekregen vanuit de deelnemers. Zie foto hierboven!!!

Oprichters

Onze namen zijn Rhandy de Wolf & Jacky Latumalea. Door middel van onze ervaringen vanuit de opleiding Bewegingsagogie en Sociaalpedagogisch Hulpverlener zijn we er achter gekomen dat sport onze passie is en hoe we deze passie met de maatschappij willen delen.

Onze droom

Onze droom is om onze passie voor sport over te brengen aan risico jongeren. We willen risico jongeren vrijwillig een moment aanbieden, waar ze gratis kunnen sporten. Uit ervaring weten we dat sport een krachtig middel is om erachter te komen waar de kwaliteiten liggen en hoe deze gericht kunnen worden ingezet. We willen vanuit onze droom andere risico jongeren motiveren om te onderzoeken wie ze zijn en wat ze beweegt. Door risico jongeren dat te laten onderzoeken, willen we ze activeren en motiveren om actief deel te nemen aan de maatschappij. Actieve risico jongeren zorgen voor verbinding en betrokkenheid met de maatschappij. Met dit project helpen we de risico jongeren, maar ook de maatschappij omdat de jongeren de ruimte krijgen om te onderzoeken wie ze zijn en ze hebben een ander actieve bezigheid.

Wat hebben we nodig?

JOU!!!!!!

Om dit project goed te kunnen uitvoeren hebben we de financiële middelen nodig om sportmateriaal en een bakfiets aan te schaffen. Waarom een bakfiets? Dit is een duurzame en goedkope oplossing om op verschillende locaties actief te zijn zodat we vele risico jongeren kunnen bereiken. Met het sportmateriaal kunnen we verschillende sporten aanbieden, waardoor we een bredere doelgroep kunnen bereiken.

Wat betekent het voor jullie?

Mochten we het bedrag ophalen, dan nemen we jullie mee op reis richting het realiseren van ons project. We houden jullie op de hoogte van de gang van zaken! Verder willen we in de zomer een grote activiteitenmiddag organiseren, zodat iedereen mee kan kijken bij LWDoet! Als u wilt voegen we uw naam toe op de bakfiets. U bent tenslotte ook een drager van dit project.

Met een donatie steun je niet alleen ons, maar ook elke risico jongere die wij willen ondersteunen in het vinden van zijn/haar drijfveer, passie en droom.

Uitgelicht
Help mijn nicht aan Fysio image

Help mijn nicht aan Fysio

 • 100%
 • € 820 Doel droom
 • -