linda photo
Droom van: linda
 • 3 Donaties
 • € 80 Ontvangen
 • € 795 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 25 Door: Harry Klaassens

  Gaat je lukken !! Suk6

  3 jaren geleden
 • € 25 Door: Jan en Gesa Fischer

  Linda, succes met je actie! We hopen dat je snel je bedrag bij elkaar hebt. Kom later in het jaar je verhaal ook maar eens in de kerk vertellen.

  3 jaren geleden
 • € 30 Door: linda

  3 jaren geleden

Klaslokalen in Bolivia

Klaslokalen in Bolivia image
Je zult het in Nederland niet tegenkomen: een gebouw dat 's ochtends door de ene en 's middags door de andere school wordt gebruikt. In Cotoc� in Bolivia gebeurt dit wel. op deze manier kunnen 1250 kinderen naar school. maar nog steeds is er meer ruimte nodig.

Mijn naam is Linda Koster (19) en in de zomer van 2015 ga ik met de organisatie World Servants naar Bolivia, het plaatsje Cotocá. World Servants is een organisatie die mensen in Nederland beweegt om in ontwikkelingslanden een school, lerarenwoningen, toiletten, klinieken of watervoorzieningen te bouwen.

De school in Cotocá (Bolivia) moet ieder jaar nieuwe kinderen weigeren en de kleuters zitten noodgedwongen in een soort opslagruimte. Het schoolbestuur en de ouders willen graag dat hier iets aan verandert. World Servants en de partnerorganisatie POM gaan hier de schouders onder zetten. Er komt een ruimte speciaal voor de kleuters waar ze veilig kunnen leren en spelen. zo krijgen ze een goede basis mee voor de toekomst. 

Om mee te mogen moet ik echter 2495,- bij elkaar zien te krijgen door acties te doen of via crowdfunding. Hier worden bouwmaterialen, maar ook reiskosten van betaald. 

Ik wil u dan ook vragen om te schenken wat u wil en kan missen. Alle kleine beetjes helpen. 

Als tegenprestatie kan ik (als u dat wilt) na de reis foto's of een filmpje laten zien, zodat u kunt zien wat er bereikt wordt met uw donatie.

Alvast enorm bedankt!

Linda Koster

 

Uitgelicht