Thom Miedema photo
Droom van: Thom Miedema
 • 35 Donaties
 • € 1.005 Ontvangen
 • € 1.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 20 Door: Anoniem

  3 maanden geleden
 • € 10 Door: Laurien Vermeulen

  Op naar de aller laatste loodjes! Enjoy!!

  4 maanden geleden
 • € 10 Door: Lotte

  Nou vooruit! Have fun Thommie :)

  4 maanden geleden
 • € 50 Door: Erik Meijer

  Succes Thom!

  4 maanden geleden

Stagedroom- Droomstage

Stagedroom- Droomstage image
Wie helpt mijn stage te verwezenlijken. Voor mijn aankomende stage wil ik niets liever dan naar New York City. Vanwege de hoge kosten zoek ik hiervoor sponsoren.

Als student aan de Hogere Hotelschool in Leeuwarden krijg ik de unieke kans om mijn afstudeerstage in het buitenland te doen. Vanaf het begin van mijn studie ben ik gericht op de Verenigde Staten en specifiek op New York City . 

*UPDATE* Inmiddels heb ik een stageplek gevonden. Bij het InterContinental Times Square.Het bedrijf wil mij er zo snel mogelijk hebben. Dus alles zal nu in sneltrein vaart gaan en ik verwacht in enkele weken al te vertrekken.

Voor deze stage zal ik 12 maanden werken in een groot hotel en zal ik tegelijkertijd mijn afstudeeropdracht/scriptie schrijven.

Waarom zoek ik sponsoren?

Stage lopen in het buitenland is erg duur en vanwege allerlei regels, wetgevingen en richtlijnen in de Verenigde Staten zijn de kosten daar nog hoger.

Waarom dan crowdfunding?

Door een lange ziekteperiode heb ik zelf niet genoeg geld bijeen kunnen sprokkelen en op dit moment zijn mijn ouders  niet bij machte om mij financieel te ondersteunen. Daarom zoek ik via deze weg hulp!

Wat kost deze stage?

Voor stages en/of werken in de Verenigde Staten is een zogenoemd J-1 visum nodig. Mijn hogeschool (Stenden University) werkt hierbij nauw samen met Global Monday, een bedrijf dat snel en efficiënt visa voor studenten regelt. Dit visum komt op  € 3.575,00

Naast het visum heb ik een ticket nodig en maak ik kosten bij de Amerikaanse ambassade. Ongeveer samen € 1.000,00 Daarnaast adviseert de hogeschool  om nog  € 1.000,00 aan leefgeld voor de eerste maand beschikbaar te hebben. Onderdak wordt gelukkig verzorgd in de eerste maand, maar de resterende 11 maanden zal ik hierin zelf moeten voorzien, gelukkig staat hier wel een vergoeding van het bedrijf tegenover.

Voor een student al met al een flink bedrag.

Maar….. natuurlijk heb ik zelf wel al gespaard en zijn er al mensen die mij ondersteunen.

Waarom het doelbedrag van €2500?

Dat kom ik nog tekort.

Voor mijn toekomst, om mijn diploma te behalen en hiervoor mijn eind stage te kunnen verwezenlijken doe ik een beroep op u en op jou.

Thom Miedema  

Stagetijd: 12 maanden

Vertrekdatum: Binnen enkele weken

Uitgelicht