Sanne Smit photo
Droom van: Sanne Smit
 • 20 Donaties
 • € 660 Ontvangen
 • € 4.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 10 Door: Erna en Nayla

  Hopelijk komt je droom uit liefs van ons

  3 maanden geleden
 • € 5 Door: Agnes Benoist

  Succes!

  7 maanden geleden
 • € 5 Door: Rebeltje

  Donatie mede mogelijk gemaakt door; Els, Linda, Yvonne & Chris Gewoon omdat je het verdient! Liefs Rebels-Shop!

  7 maanden geleden
 • € 10 Door: Kees

  Ik vind het dapper van je en ik hoop van harte dat het gaat lukken ! Succes !

  7 maanden geleden

Aangepast kantoor op maat

Aangepast kantoor op maat image
Hoi Allemaal, Ik ben Sanne, en ik ben het gezicht achter Gezinshulphond.nl Ruim een jaar geleden begon ik met schrijven op een Facebook pagina. Een pagina over het hebben van een onbehandelbare onbekende chronische ziekte.

Dat sloeg in als een bom. Al snel bleek Facebook niet meer de plek te zijn om te schrijven. Mijn eigen website www.gezinshulphond.nl is op 1-2-2016 online gegaan.

 " Je bent verantwoordelijk voor je eigen geluk" dat is mijn levensmotto. Samen met mijn gezin, en met mijn aankomend Hulphond King, wil ik midden in het leven staan. Ik heb een beperking, ik ben mijn beperking niet. Ik ben Sanne.

Op mijn website wil ik door middel van bloggen en vloggen I video's) mijn leven laten zien. Ik wil laten zien dat je ondanks je beperking zelf wat van het leven moet maken. Pijn en ziek zijn is niet altijd een excuus om de dingen niet te hoeven doen.  De website ging hard, elke dag lezen er meer mensen met ons verhaal mee. In de toekomst hoop ik van Gezinshulphond een stichting te maken waar lotgenoten informatie vandaan kunnen halen, contact met elkaar kunnen maken, en vooral een plek op internet kunnen zijn waar je jezelf kunt zijn.

 Ik ben knetterhard aan het werk om mijn droom te leven, ik geniet er enorm van, het leren van fotograveren, het leren van schrijven, het leren omgaan met reacties, het leren van een video editten, allemaal harstikke leuk, MAAR.. ik loop tegen een grote muur op. Het ontbreken van de juiste apparatuur. Ik kan niet zomaar achter elk bureau zitten, en zomaar van elke muis en of computer gebruik maken.

Ik hoop dan ook dat jullie mij allemaal willen helpen, om in mijn huis, een aangepast kantoor te kunnen realiseren. Met een electrisch verstelbaar bureau, een armsteun, een aangepaste muis, software, computer en een aanpassing zodat de laptop aan de rolstoel vast kan. 

Hoe klein ook, elke donatie is welkom. Ik ben er ernorm dankbaar voor. Zodat ik elke dag weer knetterhard kan werken aan mijn droom: Gezinshulphond!

Uitgelicht