• 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 750 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Glutenvrije Super Eindhoven

Glutenvrije Super Eindhoven image
Begin 2015 ben ik Glutenvrije Super Eindhoven begonnen om glutenvrije producten toegankelijker te maken, met daarbij als inspiratie mijn moeder (coeliakie-patiënt, rechts op de foto).

Mijn naam is Elze den Dekker en in begin 2015 ben ik speciaal voor mijn moeder (11 jaar geleden diagnose coeliakie gekregen) een glutenvrij winkeltje begonnen in Eindhoven.

Het gaat allemaal goed, maar om zoveel mogelijk producten in een winkeltje te krijgen hebben we extra financieel duwtje in de rug nodig om de investering te kunnen doen die nodig is om nog meer producten aan te kunnen bieden.

Momenteel hebben wij een divers aanbod aan glutenvrije producten, maar ook lactosevrij, melkvrij, gistvrij en ga zo maar door. Het liefste wil ik zoveel mogelijk kunnen aanbieden zodat er zoveel mogelijk glutenvrije producten kunnen worden verkocht in de winkel.
Wij hebben glutenvrije producten zoals gebak, brood, bakmixen, koekjes & cake, maar ook bouillon, bier en frituursnacks. Als je nieuwsgierig bent geworden wat we allemaal nog meer hebben, kun je ook even op de website kijken: www.glutenvrijesuper-eindhoven.nl

De winkel draait goed, maar nog niet zo goed dat ik kan zeggen "aah, dat doen we ff!", dus zou ik graag u hulp willen hebben om dit te kunnen realiseren.
We hebben nu ruim 500 producten, maar het liefst zou ik er natuurlijk nog veel meer willen. En met het oog op de toekomst richting een groter pand waar wij nog meer producten kunnen aanbieden zullen blijven ontwikkelen.

Helpt u mij verder te groeien?

Uitgelicht