• 20 Donaties
 • € 415 Ontvangen
 • € 15.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 5 Door: Anoniem

  7 maanden geleden
 • € 10 Door: Suzanna

  7 maanden geleden
 • € 10 Door: Lorenzo, Quinten & Cayleigh

  Omdat ook wij een steentje bij willen dragen hebben wij ons zakgeld gedoneerd. Lorenzo, Quinten & Cayleigh Stakenburg

  7 maanden geleden
 • € 40 Door: Critical Hit

  Gedoneerd tijdens event Critical Hit

  7 maanden geleden

Sander & Rune. Steun A.L.S.!

Sander & Rune. Steun A.L.S.! image
Door middel van deze crowdfunding willen wij geld inzamelen voor Rune (4 jaar). En de stichting A.L.S.

Over Sander en Rune

Sander is een alleenstaande vader van 28 jaar. Sinds januari 2016 is bij Sander de ziekte A.L.S. geconstateerd in het UZ Antwerpen. De dokters hebben vastgesteld dat hij niet lang meer te leven heeft. Hierdoor moet zijn zoon Rune opgroeien zonder vader. Rune is nu 4 jaar en is soms bij zijn oma die voor zijn vader zorgt. Of anders bij zijn moeder.  Zijn vader is tot zijn verdriet niet meer in staat om voor Rune te zorgen. Sander zit momenteel in een rolstoel, hij kan zich niet meer bewegen. Zijn nek wordt op dit momenteel ondersteund, aangezien de spieren in zijn nek niet sterk genoeg meer zijn om zijn hoofd recht te houden.

Geld inzamelen voor Rune

Sander is al jaren lid van het Airsoft Team Recon uit Belgie en is in zijn jeugd opgegroeid rondom locatie Fort Knox. Airsoft Team Recon heeft daarom besloten om in samenwerking met onder andere 101 Inc , Airsoft No Limit en fort Knox een benefiet airsoft wedstrijd te organiseren om geld in te zamelen voor Rune zijn 21e verjaardag. Het benefiet evenement vind plaats op 24 april, iedereen is die dag welkom. Ook de niet-airsofters kunnen via het hoofdgebouw deze airsoft wedstrijd bekijken. Op deze dag is er ook de mogelijkheid om een hapje te eten en te drinken. Er zal een loterij zijn met allemaal te gekke prijzen ook voor de niet airsofters.

Opzet van deze crowdfunding

Via deze crowdfunding willen wij extra geld inzamelen voor Rune. 50% van het ingezamelde bedrag zal op de gesloten rekening van Rune worden gestort. Hier kan Rune pas op zijn 21e gebruik van maken. De andere 50% zal gedoneerd worden aan de stichting A.L.S. in zowel Nederland en België.  

 

Uitgelicht