Tilburg Bigband photo
Droom van: Tilburg Bigband
 • 12 Donaties
 • € 285 Ontvangen
 • € 2.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 25 Door: Anoniem

  Geweldig goed concert in het Midi theater.

  6 maanden geleden
 • € 15 Door: Diana

  Gisteren erbij geweest in de Midi. Hopelijk komen er nog meer zo'n concerten. Succes.

  6 maanden geleden
 • € 15 Door: Petra

  6 maanden geleden
 • € 15 Door: Anoniem

  6 maanden geleden

Laat Tilburg Bigband spelen!

Laat Tilburg Bigband spelen! image
De culturele werkelijkheid is soms hard. Gemeentes zijn genoodzaakt om subsidies te schrappen en/of te verminderen en (festival) organisatoren krijgen steeds te meer maken met kleiner wordende budgetten waardoor Tilburg Bigband zichzelf op andere en creatieve manieren moet bedruipen. In 2016/2017/2018 gaat Tilburg Bigband sterk inzetten op het organiseren van eigen events/concerten. Hiervoor nodigen we toffe ‘bekende’ muzikanten uit om samen met ons een te gek concert neer te zetten. Uiteraard heeft het proces om dit goed op poten te zetten nogal wat voeten in aarde. En hierbij hebben wij jouw hulp keihard nodig!

Onze ultieme droom?

Onze ultieme droom is dat Tilburg Bigband minimaal 2x per jaar een eigen concert kan organiseren met speciale gastmuzikanten.

Wij dromen van legendarische muzikale avonden waar mensen oren en ogen tekort komen om al dat moois te kunnen verwerken!

Recentelijk hebben we nog een eigen concert georganiseerd met de legendarische trombonist Bart van Lier. Wat een geweldige ervaring! Op vrijdagavond 17 juni gaan we samen met Efraim Trujillo (o.a The Ploctones, New Cool Collective, Fra Fra Sound en The Preacher Men) in het MIDI Theater latin en jazz van de bovenste plank laten horen.

De schouders waarop wij mogen staan

Met jouw donatie maak je het voor ons mogelijk om van ons concert een topavond te maken. Tegelijkertijd vormt jouw donatie ook de basis om de komende jaren meer van deze concerten in Tilburg en contreien de organiseren. Dat er nog veel concerten mogen volgen.

Sinds 1958

Deze geweldige bigband bestaat al sinds 1958 en hoort bij Tilburg! Onze wortels liggen in Tilburg, ons DNA is gevormd door Tilburg en onze toekomst ligt in Tilburg. De Tilburg Bigband  kan niet bestaan zonder organisaties en mensen die ons een warm hart toedragen. Sponsoren, donaties en giften spelen hierin een belangrijke rol. De muzikanten en het bestuur van de Tilburg Bigband worden niet betaald en zetten zich dus vrijwillig in voor het voortbestaan van de Bigbandmuziek in Tilburg en contreien.

Help ons onze dromen waar te maken en laat de Tilburg Bigband Spelen. Wij geven het terug!

Doneer nu!

Het minimale bedrag dat iemand kan doneren via Dream or Donate is € 5,00.

Doneer je € 7,50 of meer? Dan heb je meteen jouw toegangsticket tot het concert van 17 juni te pakken! Laat dan even je naam en e-mailadres achter dan zetten we jou op de gastenlijst.

Ken je iemand die graag een donatie wil doen? Laat het hem/haar weten en stuur deze actie door/deel deze actie op Facebook.

Enorm bedankt! Namens alle leden en het bestuur van Tilburg Bigband

Meer info? Check:

www.tilburgbigband.nl

www.facebook.nl/tilburgbigband

KVK nr.: 40258684

Uitgelicht
Launch my summer avalanche image

Launch my summer avalanche

 • 58%
 • € 2.600 Doel droom
 • -