Irma Belksma photo
Droom van: Irma Belksma
 • 8 Donaties
 • € 160 Ontvangen
 • € 250 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 20 Door: Inge Terpstra

  Heel veel succes irma

  4 dagen geleden
 • € 25 Door: Henk de Graaf

  Hoi Irma, een unieke kans die past bij jouw opleiding.

  3 maanden geleden
 • € 10 Door: Janneke faber

  Hoi Irma, wat een goed en mooi idee van jou, om dit project te ondersteunen. Super en veel succes!

  3 maanden geleden
 • € 25 Door: Anoniem

  Heel veel succes Irma, en maak er een mooie stage van.

  3 maanden geleden

De droom van een kind

De droom van een kind image
Ik ga in januari 2017 werken in een tehuis op Noord-Sulawesi, Indonesië. Ik ga, samen met nog een aantal studenten, mee met het Createam en gaan we in het tehuis en op de school onderwijsactiviteiten organiseren. Mijn plan is om hier Engelse les en dansles te gaan geven. Hierbij geven we ook workshops die we kunnen bieden vanuit de donaties. Verder is mijn doel om een documentaire te maken over het leven daar.

In januari 2017 ga ik stage lopen in een tehuis voor kansarme kinderen in Indonesië  bij de Stichting Amurang. Deze kinderen zijn veelal  gevlucht uit gebieden, waarvan de ouders niet in staat zijn om hen te onderhouden. Allen hebben een kansarme achtergrond. De kinderen worden opgevangen door de Stichting Amurang en de katholieke gemeenschap op Noord – Sulawesi . Door het neerzetten van een thuis zijn ze van goed onderdak verzekerd.

Daarnaast richt de stichting zich op onderwijs activiteiten in Amurang en Tondano die door het Creaproject wordt georganiseerd. Het Creaproject biedt educatieve projecten met creatieve werkvormen aan kinderen en jongeren in Indonesië. Het aanbod is afhankelijk van de behoefte van het onderwijs in Indonesië en de Indonesië jongeren raken hiermee extra gemotiveerd en ambitieus om later een goede plek op de arbeidsmarkt te kunnen verwerven.
Ik ga samen met nog een aantal studenten deelnemen aan dit Creaproject, en ik ga in dit tehuis diverse workshops geven zoals Engelse les en dansles. Verder is mijn doel/taak om een documentaire te maken over het leven daar van de studenten. Het Creaproject is een platvorm voor Nederlandse studenten en wil hen de  gelegenheid bieden de Indonesische cultuur van binnenuit mee te maken en te leren begrijpen.
  

Uw bijdrage aan deze actie zal ook gebruikt worden voor alle studiebenodigdheden, die wij nodig hebben bij onze onderwijsactiviteiten. Wij willen tevens een deel vrijmaken om studiekosten te betalen voor deze kansarme jongeren, zodat zij recht krijgen op goed onderwijs.

Help ons door een donatie te storten door te klikken op links bij ''Doneer!" en help de kinderen hun droom waar te maken!

Alvast bedankt !

Uitgelicht
Wie kan mij helpen? image

Wie kan mij helpen?

Se Re Na photo
Droom van Se Re Na
 • 3%
 • € 8.000 Doel droom
 • -