Chyenne Bouwmans photo
Droom van: Chyenne Bouwmans
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 100 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Ergens naartoe voor rust

Ergens naartoe voor rust image
Ik ben Chyenne, mijn moeder is nog niet zo lang geleden overleden en nu heb ik in verschillende pleeggezinnen gezeten. Ik wil eventjes rust en ergens naartoe met mijn broer, zodat we eventjes iets samen kunnen doen en het vervelende even te vergeten.

15 November is mijn moeder overleden. Ik heb sinds die periode in meerde pleeggezinnen gezeten terwijl het de bedoeling is dat ik bij mijn broer zou komen te wonen die nu volwasse is.

Er gebeurt heel veel, ik heb veel gesprekken, er komen rechtzaken over de voogdij (er zijn er ook al een paar geweest) en ik heb ook nog school. 

Nu wil ik heel graag met mijn broer naartoe, maar we kunnen er niks doen als geen van ons geld heeft, en aangezien al het geld dat we hebben zit in de herdenking, de crematie, een grafsteen (je kunt een urn laten begraven voor mensen zoals ik die dat eerst niet wisten) en nog meer waar we geld voor nodig hebben om te regelen. En dus vraag ik voor 100 euro, al het geld is om eventjes aan iets anders te kunnen denken dan regelen en voor mij ook nog school. Misschien vraag ik veel, maar dit is iets zodat wij even gelukkig kunnen zijn.

Uitgelicht