Rob Rob photo
Droom van: Rob Rob
  • 1 Donaties
  • € 25 Ontvangen
  • € 5.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

  • € 25 Door: Anoniem

    7 maanden geleden

Education Debt Counselor

Education Debt Counselor image
Schuldhulpverlener Debt Counselor

Mijn droom is om een opleiding schuldhulpverlener te kunnen gaan volgen. Want ik wil juist mensen weer nieuwe kansen geven in het leven door ze te helpen uit de schulden te komen. Ook kinderen horen niet in zo een situatie op te groeien en voor hun wil ook dat ze een zorgeloze jeugd hebben.

Helaas heb ik nu een part time baan en is mijn salaris nou niet zoveel, dat ik zelf veel opzij kan zetten. Natuurlijk doe ik dat wel en vooral voor de nodige mogelijke tegenslagen, maar helaas datgene wat ik opzij kan legen voor de opleiding daarmee zal het helaas nog vele jaren duren.

Daarvoor is mijn droom om zo snel mogelijk aan die opleiding te kunnen beginnen en dat ik juist nu het steeds vaker voor komt mensen kan helpen met hun schulden en ze natuurlijk te helpen met het voorkomen voor de toekomst.

De droom om de opleiding te volgen en dan er mijn werk van maken om mensen te helpen en weer een glimlach op mensen hun gezicht te brengen. Want wat is er nou mooier in het leven, dat mensen weer positieve dingen hebben.


Debt Counselor

My dream is to follow a education debt counselor. Because i want to help people to have new chances in live and help them getting debt free. Children of parents with debts are feeling it also and i wanna give those children a carefree youth.

Unfortunately i only have now a part time job and is my salary not enough to have money for education. It's dream for my to help people and give them a smile back on there faces and give youth carefree youth with al the posibilities they deserve. And they can focus on there education and don't have the think about there parents debts getting bigger. Thats why i want to help people soon so children don't see the problems for a long time and can not concentrate on learning.Uitgelicht
Maak basisinkomen mogelijk! image

Maak basisinkomen mogelijk!

  • 104%
  • € 12.500 Doel droom
  • -