Sarah photo
Droom van: Sarah
 • 2 Donaties
 • € 50 Ontvangen
 • € 1.000 Doel
 • BelgiĆ« Land
Embed

Recente Donaties

 • € 25 Door: Els

  Hopelijk gaat het lukken en kan poes snel worden geholpen en beter worden. Grote knuffel van mijn poezen. Els

  8 maanden geleden
 • € 25 Door: Anoniem

  8 maanden geleden

operatie poes

operatie poes image
poesje gevallen van balkon,operatie,medicatie etc.., Moeder kan niet zonder haar lieve poes Wie wilt ons helpen???25/4 nieuwe update....

wie wilt ons helpen  onze lieve poes is gevallen van balkon, we hadden bloembakken langs de buitenkant van de balustrade  , maar de huursyndicus verpplichte ons de bloembakken langs de binnenkant te plaatsen .Nu onze poes is gewoon reeds 6 jaar om lekker in zonnetje te genieten tussen de bloemen ,en van de week sprong ze dus naar de bloembakken , maar sprong te ver en vloog ze dus over de balustrade  heen 4 verdiepingen hoog!!! het achterste pootje ligt volledig uit de kom , de ligamentjes zijn gescheurd enz.... maar gelukkig heeft ze geen inwendige bloedingen dus we opteren op de operatie te laten uitvoeren.

De dierenarts kosten zijn hoog medicatie , rontgenfotos,de operatie zelf en nadien  nog 6 weken revalideren in een beinge thuis enz..

wijzelf zijn door ons spaarcentjes heen nu......

update....17/4/2016   poesje is inds vrijdag bij dierenarts met pijnstiller en kalmeeringspillen dat hartje rustig word   nu a.s maandag wordt ze geopereerd    nu "cross vingers"

Update 19/4  poesje is vandaag geopereed operatie is goed verlopen, tegen a,s, vrijdag mag ze eindelijk terug naar huis   

update 25/4  poesje is terug thuis moet enkele weken nog in de bechn verblijven paar minuten per dag laten rondlopen Zonder springen en zo gelijdelijk meer tijd maar voor de rest terug genezen

Uitgelicht