Jody Boere photo
Droom van: Jody Boere
 • 12 Donaties
 • € 95 Ontvangen
 • € 1.500 Doel
 • Nederland Land
130 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

 • € 20 Door: Jantine

  Heel veel plezier en zet hem op!

  6 dagen geleden
 • € 10 Door: Aurora

  Wauw! Wat een super goed initiatief! Zet 'm op!

  3 maanden geleden
 • € 5 Door: Joep van Hedel

  Success !

  3 maanden geleden
 • € 5 Door: Ruby

  Super goed!! Go go go

  4 maanden geleden

Vrijwilligerswerk in Peru

Vrijwilligerswerk in Peru image
Help mij Peruaanse kinderen een veilige, stabiele omgeving te bieden waarin zij kunnen spelen en leren!

Hi allemaal,

Een veilige, stabiele omgeving om zich van daaruit te kunnen ontwikkelen is wat ieder kind nodig heeft. Helaas is dit voor de kinderen uit het Peruaanse dorp Cerrito de la Virgen niet altijd het geval.

De skateramp in Cerrito de la Virgen is een plek waar de kinderen (na school) naartoe kunnen komen. De leeftijd varieert van 3 t/m 16 jaar. Normen en waarden hebben zij van huis uit vaak niet meegekregen. Binnen het project staan deze daarom hoog in het vaandel. Middels het organiseren van verschillende activiteiten, denk aan skaten/surfen en spelletjes, worden deze beginselen bijgebracht.

De skateramp is daarnaast een plek die een veilige thuishaven moet zijn voor de kids en bovenal een plek waar zij hulp krijgen bij het maken van hun huiswerk.

Ik vind dat ieder kind een eerlijke start verdient op een goede toekomst. Ik heb die kans gehad, en vind dat deze kinderen dat ook verdienen. Ik heb er daarom super veel zin in om me hier vanaf maart 2017 een aantal weken voor in te zetten!

Met een deel van het geld ben ik voornemens zogenaamde 'correctbooks' aan te schaffen. Dit zijn schriften met whiteboard pagina's. Kinderen kunnen zo'n schrift dus eindeloos gebruiken waardoor het een duurzaam karakter heeft en het hen (financieel) makkelijker maakt naar school te gaan. Daarnaast is er steun nodig bij bijvoorbeeld het onderhouden van de locatie. Op die manier kan gezorgd worden voor een optimale basis van waaruit de kids verder kunnen :).

Om het project te ondersteunen zou ik in september 2016 de 80 van de langstraat (kennedymars) lopen. Helaas heb ik mijn rug gebroken waardoor dat kanaal geen optie meer is. Donaties zijn daarom nog meer welkom! :)

Help jij me om een stap te zetten naar een betere en vooral meer eerlijke wereld? Iedere cent is welkom!

Uitgelicht