Kim Meijers photo
Droom van: Kim Meijers
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 2.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Vrijwilligerswerk Tanzania

Vrijwilligerswerk Tanzania image
17 juli 2017 zal ik mij als vrijwilliger inzetten op een sociaal project in Tanzania. Om dit avontuur te verwezenlijken, zou het fijn zijn om uw hulp hierbij te krijgen! Alle beetjes helpen.

Jambo!

Al heel lang wilde ik super graag vrijwilligerswerk gaan doen. Nu komt het er eindelijk van! Op maandag 17 juli 2017 zal ik naar Tanzania vertrekken met Projects Abroad voor een Sociaal Project. Tijdens dit project zal ik werkzaam zijn met kinderen.  Veel weeskinderen en kinderen met een beperking hebben de hulp van vrijwilligers hard nodig. Het is een enorme uitdaging voor het personeel om met de beperkte middelen die beschikbaar zijn alle kinderen te voeden, te kleden en te onderwijzen. Het personeel heeft vaak niet de tijd om de kinderen de aandacht en stimulans te geven die ze voor hun ontwikkeling nodig hebben. Daar help ik als vrijwilliger hen bij! Door mijn kennis (ik studeer Pedagogiek) en mijn inzicht, zal ik zeker een helpende hand kunnen bieden.

Deze keuze om vrijwilligerswerk te doen is niet alleen om de kinderen en personeel wat terug te kunnen geven, maar ook een beter inzicht te krijgen in de wereld om mij heen. Terwijl ik in Tanzania ben zal ik verblijven bij een gast gezin. Hierdoor zal ik de hele cultuur van Tanzania op kunnen snuiven en ik zal ook leven als iemand die in Tanzania woont.

Ik kies er voor om als vrijwilliger werkzaam te zijn bij een organisatie genaamd Projects Abroad. Projects Abroad is in 1992 begonnen in Roemenië en is inmiddels uitgegroeid tot een organisatie in meer dan 25 locaties over de hele wereld met verschillende keuzes zoals vrijwilligerswerk, taalcursussen en stages in het buitenland. Ik neem deel aan een netwerk van zeker 50.000 vrijwilligers in het verleden en heden die hun tijd en moeite hebben genomen om wat terug te geven aan de wereld.

Deze ervaring zal ook kosten met zich meedragen. De kosten die ik zal betalen zijn de vliegtickets, vaccinaties en mijn visum. Ik heb gepland om mijn Sociaal Project in Tanzania zo veel mogelijk te bekostigen met sponsoren en donaties. Ik sta er ook voor open om extra klusjes te doen. Denk aan; auto's wassen, schoonmaken en oppassen. Zelfs een kleine donatie helpt me om een stap verder bij mijn doel te komen. Uiteindelijk hoop ik mijn doel te kunnen behalen met jullie hulp!

Alvast bedankt voor jullie aandacht en de donaties die jullie mij willen schenken.

Zijn jullie benieuwd naar mijn ervaring? Kijk dan gerust op mijn blog: http://www.mytripblog.org/pg/blog/kimmeijers

Aangezien ik 17 juli 2017 vertrek, zal ik vanaf 16 juli beginnen met schrijven in mijn blog. Ik zal jullie elke dag op de hoogte houden over mijn avontuur in Tanzania, mits mijn internet daar werkt ;) Want Tanzania is niet zoals Nederland.

Kwaheri,

Kim Meijers

P.s. Daarnaast ben ik ook nog opzoek naar engelstalige kinderboeken en leuke kleine spelletjes (bijv. kaartspellen etc.). Deze spullen zal ik meenemen naar Tanzania en zal ik aan het personeel geven zodat de kinderen meer materiële spullen hebben om te kunnen blijven ontwikkelen. Ben jij iemand, of ken jij iemand die in bezit is van deze dingen? Laat dit dan even aan mij weten: kim_meijers@hotmail.com

Uitgelicht