Chantal photo
Droom van: Chantal
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 1.000 Doel
  • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Laatste vakantie

Laatste vakantie image
Mijn moeder staat op de wachtlijst voor een niertransplantatie, zij heeft nog maar een nier capaciteit van 11%. Binnenkort worden beide nieren van haar verwijdert en zal zij elke dag in het ziekenhuis zitten om te zorgen dat het vocht uit haar lichaam wordt gehaald wat zij zelf niet meer kan regelen doordat zij geen nieren meer heeft. Hoe lang het gaat duren voordat zij getransplanteerd kan worden is nog onbekend, en of zij goed uit de operatie komt is een tweede, mijn moeder is ook zware vaat patient en heeft 15 jaar geleden een zware aorta operatie gehad, met als resultaat dat haar ziekte aan haar vaten destijds voor een groot deel zijn opgelost maar door die operatie van 15 jaar geleden zijn haar nieren langzaam afgestorven. Het was destijds of opereren of overlijden, dan is de keus makkelijk gemaakt. Nu is er geen keus en moeten haar nieren eruit wegens infectie gevaar voordat zij uberhaubt getransplanteerd kan worden. Nu wil ik haar nog 1 keer zo graag mee op vakantie nemen voordat zij nooit meer op vakantie kan, want ook al wordt zij getransplanteerd de vraag rest nog altijd hoe zij uit die operatie komt, en of zij dat redt. Ik heb voor mijzelf al gespaard, maar om voor mijn moeder het ticket en verblijf te bekostigen ga ik gewoon weg niet redden, vandaar dat ik u hulp wil vragen voor een kleine donatie om mijn moeder nog 1 keer een (onbezorgde) vakantie te geven die zij hoogst waarschijnlijk nooit meer zal mee maken. Heel veel dank alleen al voor het lezen van mijn verhaal en ik hoop dat u mijn moeder een beetje kunt helpen. Heel veel liefs Chantal

Mijn moeder staat op de wachtlijst voor een niertransplantatie, zij heeft nog maar een nier capaciteit van 11%. Binnenkort worden beide nieren van haar verwijdert en zal zij elke dag in het ziekenhuis zitten om te zorgen dat het vocht uit haar lichaam wordt gehaald wat zij zelf niet meer kan regelen doordat zij geen nieren meer heeft.

Hoe lang het gaat duren voordat zij getransplanteerd kan worden is nog onbekend, en of zij goed uit de operatie komt is een tweede, mijn moeder is ook zware vaat patient en heeft 15 jaar geleden een zware aorta operatie gehad, met als resultaat dat haar ziekte aan haar vaten destijds voor een groot deel zijn opgelost maar door die operatie van 15 jaar geleden zijn haar nieren langzaam afgestorven.

Het was destijds of opereren of overlijden, dan is de keus makkelijk gemaakt. Nu is er geen keus en moeten haar nieren eruit wegens infectie gevaar voordat zij uberhaubt getransplanteerd kan worden.

Nu wil ik haar nog 1 keer zo graag mee op vakantie nemen voordat zij nooit meer op vakantie kan, want ook al wordt zij getransplanteerd de vraag rest nog altijd hoe zij uit die operatie komt, en of zij dat redt.

Ik heb voor mijzelf al gespaard, maar om voor mijn moeder het ticket en verblijf te bekostigen ga ik gewoon weg niet redden, vandaar dat ik u hulp wil vragen voor een kleine donatie om mijn moeder nog 1 keer een (onbezorgde) vakantie te geven die zij hoogst waarschijnlijk nooit meer zal mee maken.

Heel veel dank alleen al voor het lezen van mijn verhaal en ik hoop dat u mijn moeder een beetje kunt helpen.

Heel veel liefs Chantal

Uitgelicht
Recording new single

Recording new single "Alone"

  • 6%
  • € 1.000 Doel droom
  • -