Diana Matser photo
Droom van: Diana Matser
 • 27 Donaties
 • € 865 Ontvangen
 • € 2.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 5 Door: Jozina Angelique

  Zet 'm op!

  2 maanden geleden
 • € 5 Door: Anoniem

  Veel succes toegewenst.

  2 maanden geleden
 • € 25 Door: Yvonne en Han

  We hebben veel bewondering voor jullie inzet, kanjers zijn jullie! Veel succes!

  3 maanden geleden
 • € 20 Door: Els en lizzy

  Zo trots op jullie. Ze hebben een hart van goud. En jullie werken er zo hard aan. Ik. ben zo trots op jullie wat jullie bereikt hebben.

  4 maanden geleden

Help met starten lunchroom

Help met starten lunchroom image
Net ff Anders Lunch is een lunchroom waar alles Net ff Anders is, de medewerkers met een beperking maar super gastvrij. En de producten biologisch en uit de streek en/of zorgboerderijen. Wij hebben de lunchroom met een aantal vrijwilligers opgezet met een klein spaarcentje. We zijn super trots op het resultaat. We zijn sinds 13 augustus dagelijks geopend van 09:00 uur t/m 18:00. donderdags tot 21:00 uur en de koopzondag! We draaien deze maand proef om onze medewerkers te laten wennen en wij zelf natuurlijk ook. Deze maand kunnen wij alle punten nog aanpakken die wij tegenkomen. Om de punten te verbeteren en alle puntjes op de i te zetten hebben we nog ongeveer 2000 euro nodig! Help jij ons een klein handje mee? Doneren kan al vanaf 5 euro, je maakt er heel veel mensen mee blij! 10 september zal de officiële opening zijn met o.a. Louissa en Rosanna, dj joeytoch en dj the great Remon! Eveline, bekend van de laatste downer, en Dylan de posterman! Wees er snel bij want vol=vol!

Update 16-08-16!

We zijn open! 13 Augustus hebben wij ons rolluik geopend. We gaan een maand proef draaien om onze medewerkers te laten wennen en wij moeten natuurlijk ook wennen. Dit geeft ons ook de gelegenheid om dingen te veranderen, toe te passen of te veranderen. We hebben al een aardig lijstje met spullen die we nog moeten kopen en/of aanpassen. De donatie geld zal dan ook hier voor gebruikt gaan worden! We hebben nog ongeveer 2000 euro nodig om alles helemaal top te maken! 

Net FF Anders Lunch opent haar deuren in juni 2016 op winkelcentrum Overvecht in Utrecht!

Wij hopen echt dat het gaat lukken om in juni te openen. Alle kleine beetjes helpen!!!! 

Doneer je € 25,-:of meer  gratis koffie of drankje voor jou op een dag naar keuze inclusief een tosti of ander broodje naar keuze!

UPDATE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

03-06-16: Helaas lukt het ons niet om in juni te openen. Wij hopen echt om in juli a augustus te openen. Wij doen echt ons best samen met onze vrijwilligers die ons gratis en voor niks helpen! Wij doen dit uit eigen initiatief, alles proberen wij van spaargeld te realiseren! Helaas valt de bouw etc. wat tegen dus we kunnen iedere cent gebruiken. We gaan sowieso open alleen is door alle tegenslagen nog even de vraag wanneer..

UPDATE!!

13-07-16: Zoals het er nu uitziet kunnen wij de eerste a tweede week augustus open!!! Jiehaaa mega blij!! De officiële opening zal begin september zijn! Dit met mega leuke BN-ers. Dit wil je niet missen! We hebben inmiddels werkend gas.. werkend water, zowel warm als koud.. We hebben een werkende dames wc en heren wc. Hoe blij je kan zijn met dit soort simpele dingen!! Met weinig vrijwilligers en eigenaar en eigenaresse, die non stop bezig zijn om de lunchroom tot een mooi plaatje te maken..SJAPOO!!

Uiteraard kunnen wij meer geld gebruiken om de lunchroom perfect te maken!! Dus doneren kan al vanaf 5 euro! Je maakt een hoop mensen erg blij hiermee. We hebben nog geld nodig voor vergunning horeca.. zodat wij een wijntje en biertje mogen schenken, en we hebben nog geld nodig voor de inrichting en benodig heden, zoals keuken rommel en serveer benodigheden.

Voor ieder wie heeft gedoneerd.. meld je even bij ons personeel wanneer je gezellig bij ons zit. dan krijg je wat je hebt verdiend voor je geweldige donatie!! Wij kunnen uiteraard meer geld gebruiken om alles perfect te maken. Alvast bedankt!!

19-07-16: Inmiddels zijn we bezig met het bouwen van de meubels. Het word echt ontzettend mooi!! Zie facebook Net FF Anders Lunch en Twitter Net FF Anders Events. Wij zijn zo trots met de donaties tot nu toe. Uiteraard hebben we een hoop verbeter punten dus iedere cent is welkom! Nu alvast super bedankt! We zullen onze rolluiken in de tweede week van augustus openen, om alvast proef te draaien! Medio de tweede week van september zullen wij de officiele opening gaan doen. Hierbij zullen aanwezig zijn. Louissa en Rossana.. bekend van TLC als transgender koppel! Zo onwijs lief en mooi stel!! Hou ons in gaten!! Ennuhh iedere donatie waarderen wij enorm!! Alvast bedankt!

Update!!

13 Augustus openen wij ons rolluik!!!!! En 10 september zal de officiele opening zijn! Dit wordt een extra tof feest! Dit wil je niet missen!!!!

Uitgelicht
Help chantal thuiskomen! image

Help chantal thuiskomen!

 • 13%
 • € 800 Doel droom
 • -