Anouk Ndagano photo
Droom van: Anouk Ndagano
 • 2 Donaties
 • € 30 Ontvangen
 • € 5.000 Doel
 • Kirgizië Land
Embed

Recente Donaties

 • € 5 Door: Anoniem

  Wat een prachtige droom, succes!

  8 maanden geleden
 • € 25 Door: Laura

  Mooie actie Anouk!! Succes en veel plezier voor iedereen gewenst! X

  8 maanden geleden

Help mij helpen in Kirgizië!

Help mij helpen in Kirgizië! image
In augustus wil ik samen met onze kinderen (2 & 4 jaar) en een aantal andere vrijwilligers naar Kirgizië (Centraal Azië) om daar een onvergetelijke zomervakantie te organiseren voor weeskinderen én om een aantal klussen (o.a. nieuw basketbalveld) op te pakken waar de organisatie geen tijd en geld voor heeft. Help mij deze kinderen helpen!

Kirgizië is een van de armste landen in Centraal Azië. Er zijn twee SOS Kinderdorpen, waar kinderen zonder ouders - of in elk geval zonder ouders die hen een veilig thuis kunnen bieden - liefdvol worden opgevangen in een huiselijke omgeving.

In de zomer is de school dicht en is er weinig te doen. Ik wil samen met andere vrijwilligers (in samenwerking met IBO Nederland) en onze kinderen van 2 en 4 jaar naar het SOS dorp in Bishkek (hoofdstad) om twee weken lang de kinderen te vermaken. Sporten, knutselen, schminken, zwemmen, watergevechten, noem maar op. Ik gun deze kinderen een fijne en onbezorgde tijd. Plezier maken maar ook leren van mensen uit andere landen. Dit is vooral bijzonder omdat onze kinderen ook mee gaan. Een nieuwe cultuur leren kennen en Engelse woordjes leren.

Daarnaast gaan we een aantal klussen oppakken. Kleine klussen zoals hekken repareren, maar ook grote klussen zoals het sportveld opknappen en een basketbalveld aanleggen. Voor deze klussen is € 3500,- nodig aan materialen en gereedschap. Daarnaast heb ik € 1500,- nodig voor vliegtickets, zodat ik naar Kirgizië kan om dit allemaal waar te maken. Lokale kosten zoals eten en vervoer betaal ik zelf.

Help je mij deze kinderen te helpen?

Uitgelicht