Daniella Postma-Smit photo
Droom van: Daniella Postma-Smit
 • 47 Donaties
 • € 2.555 Ontvangen
 • € 20.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 10 Door: H v.d Berg

  Succes !!!!!

  2 maanden geleden
 • € 15 Door: jan vink

  3 maanden geleden
 • € 15 Door: Sander en Demelza

  Heel veel succes met het behalen van het bedrag, hopelijk krijgen jullie genoeg donaties voor de bus voor jullie zoon en kunnen jullie samen veel Veilig kilometers rijden.

  3 maanden geleden
 • € 5 Door: Arnoud zeilstra

  Hoop dat het lukt.

  3 maanden geleden

Rolstoelbus voor Valentino

Rolstoelbus voor Valentino image
Help ons aan een nieuwe rolstoelbus!

Onze zoon Valentino is 11jaar en gehandicapt. Hij is geboren met het zeer zeldzame Jadassohn-syndroom. Dit is een combinatie van een vergrote rechter hersenhelft, epilepsie en een lineaire naevus (soort moedervlek). Op 2,5 jarige leeftijd heeft hij een hersenoperatie ondergaan, waarna hij wat betreft epilepsie aanvalsvrij is. Door het syndroom dat Valentino heeft, is hij lichamelijk en geestelijk gehandicapt.  Valentino is afhankelijk van zijn rolstoel. 

Om met Valentino weg te kunnen gaan, hebben wij een rolstoelbus nodig. Onze huidige bus is 11 jaar oud en er komen steeds meer grotere reparaties. Bovendien is de bus alleen geschikt voor Valentino's handrolstoel en niet voor zijn elektrische rolstoel,  die hij later pas gekregen heeft. Dit zijn de redenen waarom wij een andere bus nodig hebben.

De gemeente heeft toegezegd de aanpassing van de bus te vergoeden. Voorwaarde hiervoor is dat de aan te schaffen bus niet ouder mag zijn dan 5 jaar oud. Dit vraagt dus om een grotere investering. Zelf hebben wij wel wat spaargeld,  maar dit is niet genoeg. Daarom hebben wij vorig jaar stichting MEE ingeschakeld voor hulp bij het werven van fondsen. Helaas verloopt dit allemaal niet zo vlot.  Via Facebook kwamen wij op de site van Dream or Donate terecht en dachten: laten wij het eens op deze manier proberen.

Wie wil ons hiermee helpen? Ieder donatie is zeer welkom!

Uitgelicht