Gabrielle Hamans photo
Droom van: Gabrielle Hamans
 • 77 Donaties
 • € 1.135 Ontvangen
 • € 1.500 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 15 Door: J.A.Paauwe

  Lees nu voor het eerst jullie verslag van Lana. kleine bijdrage voor de tweede operatie.

  6 maanden geleden
 • € 10 Door: marij vannisselroij-camps

  Nogmaals een kleine donatie voor deze lieverd.

  6 maanden geleden
 • € 10 Door: Marion

  Ik duim dat ze snel weer beter is, ze boft in ieder geval met zo'n bazin ! !

  7 maanden geleden
 • € 5 Door: J. Schepers

  Het beste gewenst met Lana. Onze kat heeft een pootje moeten missen, vandaar dat ik weet hoe het is als er iets met je beestje is.

  7 maanden geleden

Help Lana weer lopen

Help Lana weer lopen image
Lana is inmiddels geopereerd maar heeft jullie hulp nodig!!! Lana heeft haar eigen pagina!!! https://www.facebook.com/Help-Lana-weer-lopen-1735724156641952/ Hier kunt u de voor uitgangen volgen!!

03-05-'16

Gisteren was een heftige dag! Lana is geopereerd aan haar patella luxatie , haar knie was er erg slecht aan toe! Zo slecht dat de arts beide kanten van haar Linker knie compleet heeft moeten losmaken, op de juiste plaats en stand terug gezet heeft met een plaat en alles weer aan elkaar gehecht

Ook is ze geopereerd aan haar aangeboren afwijking. De heupkom. Dat was voor haar baasje echt een enorme shock! Lana blijkt links 2 mislukte heup kommen te hebben. Het bot wat in haar heupkom zou moeten zitten is dan ook misvormd. Operatief hebben ze haar 2 mislukte heupkom afgevlakt en het misvormde bot plat gemaakt. Hierdoor zal haar complete linker poot worden “gedragen” door haar spieren en banden.

De revalidatie van Lana zal dan ook nog wel even gaan duren!

We hoopte dat het hiermee dan klaar zou zijn. Maar het blijkt dat door haar aangeboren heup afwijking ze altijd “verkeerd” heeft gelopen. Hierdoor is haar rechter knie ook aangetast. Diagnose patella luxatie graad 1. Dit is gelukkig nog niet zover gevorderd, maar ze zal ook daaraan geopereerd moeten worden om erger te voorkomen. 

De kosten van de operatie schiet natuurlijk een stuk omhoog. Omdat haar heup ook meteen geopereerd moest worden. Hoewel ik alles maar dan ook echt alles voor mijn kleine meisje over heb, weet ik dat ik dit kostenplaatje niet kan betalen.

Doordat nu haar andere knie ook gediagnosticeerd is, kan ik Lana niet meer verzekeren. Dit omdat geen enkele verzekering akkoord zal gaan met een “probleem” kat. Dit houd in dat de volgende operatie ook door mezelf bekostigt moet worden. 

Kosten operatie linker knie en heup  €950,-

Kosten operatie voor haar rechter knie €700,-

Ik hoop daarom dat mijn lieve medemens, ons weer/nog steeds wil steunen en helpen.

We zijn iedereen die meeleeft en ons steunt heel erg dankbaar!!!!!

Lana is een vrolijke, lieve, speelse, aanhankelijke poes van 3 jaar. 
Lana is 2 weken geleden verkeerd terecht gekomen met haar linker-achter pootje toen ze van de krappaal sprong. Hierdoor is haar knie uit de kom geraakt. 

Diagnose : Patella Luxatie graad 4
Na een consult bij de DA blijkt dat haar knietje niet meer in de kom terug gaat. Hierdoor heeft ze constant pijn met lopen, wat alleen maar erger wordt. Zonder operatie kan Lana binnenkort helemaal niet meer lopen! 

UPDATE 26-04-'16
We hebben een dierenarts in steenwijk zover weten te krijgen om de operatie voor 700,- uit te voeren. 
Dit is inclusief rontgenfoto's, medicatie en nazorg.
De operatie word maandag 2 mei uitgevoerd!

De kosten hoef ik pas volgende maand te betalen. Maar als alleenstaande moeder is dit evengoed nog een behoorlijk bedrag!!! 

Daarom doe ik een beroep op me lieve medemensen. Aub help mijn lieve poezenkind zonder pijn door haar leventje te gaan. Wij zullen u eeuwig dankbaar zijn!!

Echt heel erg bedankt, namens Lana en haar baasje

Uitgelicht
Wie kan mij helpen? image

Wie kan mij helpen?

Se Re Na photo
Droom van Se Re Na
 • 3%
 • € 8.000 Doel droom
 • -