Karlijn photo
Droom van: Karlijn
  • 0 Donaties
  • € 0 Ontvangen
  • € 5.000 Doel
  • Nederland Land
4 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

Nog geen donaties gedaan...
Wees de eerste!

Stabiliteit terug krijgen

Stabiliteit terug krijgen image
Hallo, Ik schaam me ontzettend erg om op deze manier dit te moeten doen maar het is de enige optie die ik nu nog heb.

Ik ben een jonge moeder van 21 jaar en heb een dochtertje van bijna 4 jaar. Een jaar geleden ben ik de liefde van mijn leven tegengekomen en een halfjaar geleden zijn we gaan samenwonen. Dit was redelijk nood. Ik woonde in een klein appartement met 1 slaapkamer en werd bedreigd door de huurbaas. Er kwamen vreemde mensen in het huis en ik voelde me daar absoluut niet meer veilig en met mijn dochtertje helemaal niet. Deze man is mij nog geld verschuldigt waar ik waarschijnlijk naar zal kunnen fluiten wat ik ook doe...

In januari is mijn vriend (onterecht) ontslagen, waardoor alles lastig werd. Ik moest volledig studie financiering bij lenen en we konden de rekeningen niet meer betalen. We waren beide op van de stress van alle dingen die we moesten regelen en hierdoor is het ook niet gelukt om mijn schooljaar te halen en moet ik nu stoppen met mijn opleiding.
Mijn vriend heeft op dit moment zijn baan terug, en er een extra baan bij en werkt ontzettend hard om alles weer op orde te krijgen. Ik krijg op dit moment hulp via de gemeente hoe ik aan een baan ga komen en hoe het moet met school.

Het grote probleem is dat in de tijd dat mijn vriend geen werk had hij niet in aanmerking kwam voor een uitkering en we het ontslag moesten aanvechten. Hierdoor heeft hij uiteindelijk zijn baan terug gekregen, alleen hebben we wel veel betalingsachterstanden opgelopen. Het kinderdagverblijf van mijn dochtertje kon niet meer betaald worden en die kosten zijn helaas daardoor flink opgelopen.

We moeten nu echt de eindjes aan elkaar knopen elke maand, en ik leef elk moment in angst dat er een deurwaarder voor de deur zal staan en onze bezittingen mee neemt, en dat mijn dochtertje dit mee zal krijgen. Ze gaat binnenkort naar de basisschool en ik wil zo graag dat ze in een stabiel gezin woont waar niet constant in angst word geleefd. 

Ik weet dat het veel gevraagd is en ik vind het ontzettend beschamend dat ik hier om geld moet vragen.
Ik zou gewoon zo graag een nieuw begin willen krijgen met mijn vriend die alles voor mij en mijn dochtertje over heeft en zo hard zijn best doet voor ons, alleen op dit moment is alles wat we doen niet genoeg en voelt het als een doodlopende straat.

Ik hoop dat er iemand is die ons zou kunnen helpen, om een beetje meer rust in ons financiele leven te brengen en we vanaf 0 kunnen gaan opbouwen.

Uitgelicht