Marsja van Kilsdonk photo
Droom van: Marsja van Kilsdonk
 • 76 Donaties
 • € 1.210 Ontvangen
 • € 5.000 Doel
 • Nederland Land
230 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

 • € 25 Door: Fedor

  Just do it!

  2 weken geleden
 • € 25 Door: Lisette

  Heel veel succes met alles! Je bent een kei!

  2 maanden geleden
 • € 30 Door: Reggie en Sandra

  Hé Marsa, tof wat je doet. Succes XXX

  2 maanden geleden
 • € 25 Door: Edwin en Linda

  Hi Marsja en welkom Boaz <3 Veel geluk samen, veel schrijfplezier en veel leesplezier. We zijn benieuwd naar het manneke :) Tot zo! Groetjes Edwin en Linda

  3 maanden geleden

Uitgeven boek

Uitgeven boek image
Mijn grootste droom is mensen te helpen door mijn verhaal te delen? Voor wie? Ondernemende mensen die slecht of geen contact met hun ouders hebben. Of mensen die niet het gevoel hebben gesteund te worden door hun ouders? Heb jij al langer het gevoel dat er meer in het leven zit dan je eruit haalt? Doneer dan nu minimaal €25,= en ontvang jouw persoonlijke exemplaar op de deurmat, zodra het bedrag bij elkaar is. Daarin staat jouw naam als sponsor van grote dromen vermeldt. Mijn verhaal: De zomer van 2015 heb ik het mooiste wonder ooit mogen ontvangen, zwanger geworden van een prachtige zoon. Daardoor zijn mijn plannen een beetje met een omweg door elkaar gehusseld, maar mijn droom om mensen te helpen met mijn verhaal is niet veranderd. Alleen heb ik jullie hulp nodig om het boek te kunnen uitgeven. Alle kleine beetjes worden er veel. Iedereen die met naam doneert krijgt als erkenning zijn/haar naam in de eerste uitgave van mijn boek. Als blijk van waardering om mij en velen anderen te helpen van zichzelf te leren houden en zich waardevol te vinden. Het zou geweldig zijn als dit lukt! En ben jullie eeuwig dankbaar en ja dat dat is lang Mijn profiel: http://365dagensuccesvol.nl/blog/stapelgek-op-mij/

Spannend om al mijn diepste geheimen, emoties en gedachten met iedereen te delen na jaren achter een masker verstopt te hebben geleefd. Nu in de spotlight, de schaamte voorbij. De afwijzing die je voelt als je verstoten en uitgesloten door familie en vrienden als Jehovah’s Getuigen bent, is zelfs met geen pen te beschrijven. En toch heb ik dit gedaan. Met maar 1 doel: Iedereen die nog niet gelooft in zichzelf en niet van zichzelf houdt te vertellen: “Het klopt niet wat je denkt”.

Jij bent het zo waard jouw droom te leven en niets anders.

Jij bent het zo waard om van te houden.

Jij bent zo uniek.

En als jij nog iets anders over jezelf denkt dat dit, dan is dit boek voor jou!

Ik neem je mee, stap voor stap. Deel mijn verhaal om jou te sterken en vertel je meteen wat mij heeft geholpen mijn oude shit om te draaien naar waardevolle lessen voor een schitterende toekomst.

Ik ben dankbaar voor alles in mijn leven. The good & the bad, anders had ik dit mooie biografische zelfhulpboek niet voor jou kunnen maken.

5 jaar geleden had ik een burn-out. Vond het leven hard werken en wilde het bijna opgeven. Mijn zoektocht naar mijn geluk en waarde was zwaar, confronterend en kwam vooral neer op 1 ding: Jij bent degene die alle keuzes tot nu toe heeft gemaakt. En jij bent ook verantwoordelijk voor deze keuzes en elke keus die je vanaf vandaag maakt. Maar ik heb goed nieuws. Je hoeft het niet alleen te doen. Ik ga je ermee helpen. Succes met jouw reis op zoek naar jezelf!

Liefs,
Marsja 

Uitgelicht