Erika photo
Droom van: Erika
 • 1 Donaties
 • € 5 Ontvangen
 • € 500 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 5 Door: Anoniem

  7 maanden geleden

Verras Mijn Kind

Verras Mijn Kind image
Volgens de laatste cijfers zijn er maar liefst 400.000 kinderen in Nederland die leven in armoede. Dat zijn er 124.000 meer dan in 2007. Inmiddels leeft één op de negen kinderen in armoede. Er is geen leeftijdscategorie waarbij armoede zoveel voorkomt. De meeste arme kinderen - 300.000 om precies te zijn - zijn jonger dan twaalf. En mocht je denken dat het vooral een kwestie van werklozen in de bijstand is, dan heb je het mis. 60 procent van de arme kinderen heeft werkende ouders.

Voordat ik met de deur in huis ga vallen om te vragen te doneren aan deze droom, ga ik mezelf eerst even netjes voorstellen: Mijn naam is Erika Durkstra en ik ben ondernemer; ik heb een postorderbedrijf in kleding en andere zaken. Geregeld maak ik in mijn (zakelijke) omgeving mee dat ouders zó krap bij kas zitten, dat die ene, broodnodige winterjas (die al in de aanbieding was) niet meer gekocht kan worden. Dat de kinderen tijdens de zomervakantie vrijwel alleen maar binnen zitten omdat er géén geld is (hoe weinig het ook is) om mee te doen aan activiteiten in de speeltuinen.. Of een verjaardagstaart wordt vervangen door een simpel plakje cake omdat er geen geld is voor een fatsoenlijke taart. Ik wil deze gezinnen graag helpen hun kind(eren) eenmalig per kalenderjaar te verrassen met iets leuks. Dit kan zijn: een dagje museum, een keertje kunnen zwemmen, een heerlijk dagje naar het strand maar ook bijvoorbeeld een leuke verjaardagstaart, een brood nodig nieuw outfit of een nieuwe fiets zodat ze veilig naar school toe kunnen. Je kunt het zo gek niet bedenken, ik wil ze graag verrassen. Maar dat kan ik niet zonder jullie hulp. Wie helpt mij dit fantastische initiatief op te starten? Ik ga regelmatig updates op de facebook-pagina plaatsen over de acties die gedaan zullen worden. ;) 

Voor en door burgers! Volg mijn ontwikkelingen op Facebook! https://www.facebook.com/Verras-Mijn-Kind-228780504151053

Like de pagina, blijf op de hoogte!

Heb jij of ken jij een kind in de knel? En wil je hem/haar graag een leuke verrassing geven? Meld je dan aan via de Facebook-pagina.* 

*Aanvragers van een verrassing worden gescreend op financiële situatie om misbruik te voorkomen. Indien u geen ouder bent, vragen wij u expliciet toestemming te vragen aan de ouders van het kind alvorens u bepaalde persoonsgegevens verstrekt aan ons!

Uitgelicht
Walk that dream!! image

Walk that dream!!

 • 40%
 • € 2.000 Doel droom
 • -