Thomas Mudde photo
Droom van: Thomas Mudde
 • 11 Donaties
 • € 495 Ontvangen
 • € 1.000 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 50 Door: ouders MC1

  6 maanden geleden
 • € 100 Door: Opa en Oma

  6 maanden geleden
 • € 50 Door: Familie van Bellen

  Superleuk, wij gaan je volgen!

  6 maanden geleden
 • € 25 Door: Fam Vogel

  Veel succes! En geniet daar!

  6 maanden geleden

Thomas Hockey Tanzania

Thomas Mudde gaat in juli met de Stichting Twende Hockey mee naar Tanzania om bij te dragen aan de droom: de ontwikkeling van jeugd en jong volwassenen in Afrika door de hockey sport. 'Twende’ is een woord in het Swahili en betekent ‘Laten we gaan!’

De Stichting Twende hockey is een jonge en nog niet erg ‘rijke’ organisatie. Daarom hebben ze behoefte aan ondersteuning. Er is veel materiaal nodig, zoals sticks, ballen, trainings- en keepersmateriaal. Thuis afleveren graag :-)

Maar ook geld is nodig. En daarom heben we een Facebook pagina gemaakt en hebben we deze donatie pagina gemaakt.

Thomas' kosten (reis en verblijf) worden door z'n ouders gesponsord ☺.

Wil jij of je ouders dit goede initiatief ook ondersteunen??

Doneer dan via deze site.

In juli gaat Thomas samen met de Stichting Twende Hockey naar Tanzania. Sinds een aantal jaar geeft hij training en dit jaar is hij de assistent van JC1 op LOHC. hij heeft zijn HT2 opleiding vorig jaar afgerond en het leek hem leuk en uitdagend om ook in het buitenland ervaring op te doen. En natuurlijk geloven we ook in de droom van Twende Hockey: de ontwikkeling voor jeugd en jong volwassenen in Afrika door de hockey sport. 'Twende’ is een woord in het Swahili en betekent ‘Laten we gaan!’ Het is een uitnodiging die hij met beide handen heerft aangegrepen om samen met een groep hockeytrainers op reis te gaan en bij te dragen aan de ontwikkeling van de mensen in Tanzania door middel van de hockeysport. En wij steunen hem in z'n ambitie een mooi bedrag mee te nemen! Jullie ook?

Doneer dan via deze site.

Uitgelicht