Peter Kwint photo
Droom van: Peter Kwint
 • 2 Donaties
 • € 50 Ontvangen
 • € 20.000 Doel
 • Nederland Land
117 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

 • € 25 Door: Anoniem

  Succes

  7 maanden geleden
 • € 25 Door: Anoniem

  Veel succes...

  7 maanden geleden

Noodgedwongen moet deze weg!

Noodgedwongen moet deze weg! image
Door niet voorziene omstandigheden moet ik mijn aangepaste bus weg doen. Ik hoop via deze weg geld bij elkaar te kunnen krijgen om een nieuwe bus te kunnen kopen.

Beste donateurs,
 
Even voorstellen: ik ben Peter, woon in Utrecht en heb sinds 1989 door een ongeval een hoge dwarslaesie.
 
Drie jaar geleden heb ik met veel plezier deze Mercedes Vito gekocht, waar ik een half jaar later een elektrische rolstoellift heb laten inbouwen door een erkend rolstoelmonteur. Nu blijkt alle moeite en inspanning voor niks te zijn geweest door een nieuwe milieuwet die Dieselauto's ouder dan 15 jaar in Utrecht verbiedt (zie deze link voor meer informatie: http://www.utrecht.nl/milieu/luchtkwaliteit/milieuzone/). 
 
Nu zit ik met de gebakken peren, omdat ik nog zeker tien jaar met deze bus had kunnen rijden. Mijn wens om ooit weer zelfstandig te kunnen autorijden -sinds mijn ongeluk een enorm gemis- is hierdoor uiteen gespat. Het feit dat ik gedupeerde ben van een malafide belastingadviseur (zie deze uitzending bij EenVandaag: http://economie.eenvandaag.nl/tv-items/66839/fiscus_100_foute_belastingadviseurs_in_vizier), helpt niet. Hierdoor heb ik €20.000,- aan de belastingdienst moeten terugbetalen; een bedrag dat ik sinds mijn ongeluk had gespaard. 

In gedachten was ik al bezig mijn bus zodanig te verbouwen, dat ik er zelf weer in kon rijden. Ik dacht er aan om 'm te laten 'pimpen', maar dat is door de extreem hoge kosten in Nederland bijna niet te doen. Toch zou ik heel graag een beroep op bedrijven die gespecialiseerd zijn in het verbouwen van auto's en bussen. Als zij over de mogelijkheden en middelen beschikken om mijn wens van een gedroomde, zelfstandig berijdbare bus in vervulling te laten gaan, kom ik graag met ze in contact. Dit geldt ook voor aanpassingsbedrijven, alle mogelijke hulp stel ik enorm op prijs.
 
Heb je tips, vragen of suggesties? Ik ben te bereiken op.

dundy@ziggo.nl

Uitgelicht
Aanpassingen voor Qwin image

Aanpassingen voor Qwin

 • 47%
 • € 15.000 Doel droom
 • -