Danielle Jansen photo
Droom van: Danielle Jansen
  • 1 Donaties
  • € 25 Ontvangen
  • € 5.000 Doel
  • Nederland Land
1482 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

  • € 25 Door: Anoniem

    7 maanden geleden

Oggy Doodle - Een kinderhart

Oggy Doodle - Een kinderhart image
Mijn naam is Daniëlle, moeder van 2 kinderen en getrouwd met Michael. Vanwege het zware leven van de afgelopen jaren hebben we besloten om een nieuwe onderneming op te zetten om alle ervaring en kennis, opgedaan in de afgelopen jaren, hierin te steken. Je hebt in zo'n situatie maar een keus, of je doet er iets mee of je gaat er aan onderdoor. Wij gaan er dus nu iets mee doen en daardoor kwam het volgende idee...

Oggy Doodle, zoals de onderneming gaat heten, is een simpele maar krachtige formule om unieke producten op de markt te zetten met een grote diversiteit.Oggy Doodle bestaat uit 2 engelse woorden. Oggy betekend iets heel gaafs, leuks en interessants. Droedelen (Engels doodle) is een vorm van schetsen/tekenen zonder duidelijk doel.

Oggy Doodle zal namelijk een lijn van producten vormen gemaakt met plezier en van ongerepte ontwerpen recht uit het hart van een kind. Elk ontwerp is daarom uniek en krijgt zijn eigen verhaal. De ontwerpen die we op onze producten plaatsen komen van kinderen waarvan het gezin in moeilijke situaties terecht zijn gekomen en dus wel hulp kunnen gebruiken. Inkomsten uit de verkoop van deze producten worden voor een deel geschonken aan deze gezinnen middels diversen stichtingen. Daarvoor zijn wij ook al met verschillende stichtingen in overleg om te kijken wat het best aansluit weer bij ons idee.

We willen nu starten met T-shirts. Dit is de eerste en meest makkelijkste stap voor ons om een begin te maken en aandacht te trekken voor de Oggy Doodle producten.

Voor elke donatie hoger dan € 35,00 ontvang je een van de 4 shirts die we nu aanbieden en zoals afgebeeld op de web site van Oggy Doodle. Geef duidelijk aan welke maat je wenst. S, M, L of XL. Welk shirt wil je hebben. ZWART, ROOD, WIT of BLAUW. Met jouw donatie kunnen wij de productie van shirts en verschillende nieuwe producten verder opstarten. Bezoek http://www.oggydoodle.com voor grotere afbeeldingen van de eerste lijn T-shirts. Dit bedrag is inclusief verzendkosten.

Wil je een kleiner bedrag doneren? Dat kan. Elke euro is er eentje. En alle hulp is welkom.

Naar aanleiding van ons eigen verhaal hebben wij besloten samen ook met een aantal vrienden zelf te starten met een stichting. Deze stichting zal zich inzetten voor gezinnen die zonder eigen schuld (of zelfs onder dwang) geïsoleerd worden door corruptie en vriendjespolitiek. Iedereen verdient het te leven in vrijheid en niemand mag gebruikt worden in spelletjes die gespeeld worden puur voor eigen belangen. En ja dit komt ook voor in Nederland. Meer dan je denkt.

Op http://www.unbreakable-foundation.com/5-jaar-hel.html kun je ons eigen verhaal lezen.

Help mee om Oggy Doodle verder op te starten en steun ons nieuwe idee om doorlopend geld te verdienen waar mee gezinnen geholpen kunnen worden.

Alvast heel veel dank jouw donatie. Voor vragen kun je mij altijd mailen.

Groetjes Daniëlle

Uitgelicht
Help Hayli image

Help Hayli

  • 95%
  • € 20.000 Doel droom
  • -