Linda Jankowski photo
Droom van: Linda Jankowski
 • 2 Donaties
 • € 30 Ontvangen
 • € 5.000 Doel
 • Nederland Land
144 Dagen te gaan
Embed

Recente Donaties

 • € 5 Door: Marije de gager

  Een klein bedragje.

  7 maanden geleden
 • € 25 Door: Anoniem

  Met plezier uw verhaal gelezen, wens u veel succes met het plan.

  7 maanden geleden

Ik wens voor meer geluk

Mijn droom is mensen, jong tot oud, helpen met de nodige levenservaringen, opgebouwde kennis, studies, d.m.v workshops, trainingen en projecten aanbieden op een educatieve manier. Een innovatieve en creatieve manier past het best bij me, vooral om in deze moeilijke periode mensen weer een stukje plezier geven zodat ze weer een lacht kunnen produceren en goed laten voelen. Tenslotte: Samen staan we sterk!

Ik wil graag mijn steentje bijdraag aan de maatschappij.

Mijn naam is Linda en ik wil graag iets betekenen voor een ander. Echter is het me nog niet gelukt om mijn doel voor ogen te krijgen om mezelf in mijn levenonderhoud te voorzien. Gek genoeg ga je in tijden van crisis zeer creatief om met de middelen en kijk je anders naar voorheen risicovolle projecten omdat het nu sowieso één grote uitdaging is.

Mijn droom is voor mezelf te beginnen en op langere termijn als professional verder kan gaan in het helpen van mensen die het verdienen. Een voorbeeld is de eenzame ouderen, ook jongeren die vast komen te staan in hun ontwikkelingen naar volwassenheid enz. 

De wilskracht en passie voor het helpen en werken met mensen is aanwezig, het enige wat ontbreekt is de mensen aan wie ik  les kan gaan aanbieden. Ruimte staat jaren leeg en samen klussen aan de toekomst, hoe mooi zou dat zijn?

Wie wilt mij op weg helpen met het bereiken van mijn doel en een nobele bijdrage leveren in welke manier dan ook zodat ik verder kan gaan met het helpen van mensen die alle hulp verdienen tegen een betaalbaar tarief? 

Uiteraard blijf ik met een positieve instelling knokken voor mijn doel gezien de situatie. Mijn doel, mijn droom, maar toch zijn alle beetjes zeer welkom en houd ik allen graag op de hoogte van het eindresultaat!

Alvast super bedankt!

Laat me gerust hieronder weten wat jullie van mijn plan vindt? Feedback of enige andere suggesties zijn welkom.

Uitgelicht
Mijn ei en ik image

Mijn ei en ik

 • 7%
 • € 30.000 Doel droom
 • -