john houben photo
Droom van: john houben
 • 5 Donaties
 • € 102 Ontvangen
 • € 12.500 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 25 Door: Ger en Marjo

  Super aktie. Iedere euro helpt maar hoop eigenlijk dat hier een grote sponsor voor komt. Dat zou geweldig zijn. Succes

  7 maanden geleden
 • € 20 Door: Kevin

  Super bezig ! Is jullie gegunt.

  7 maanden geleden
 • € 25 Door: Anoniem

  Mooi doel. Succes ermee!!

  7 maanden geleden
 • € 5 Door: Anoniem

  TOPPIE DOEL

  7 maanden geleden

vervoersbusje

vervoersbusje image
vervoersbusje voor vele pleegkinderen die we met liefde opvangen

WIE ZIJN WIJ EN WAT IS ONZE DROOM,,Al 27 jaar fungeren wij als pleeggezin.Momenteel  bestaat ons gezin uit 6 pleegkinderen,  2 biologische kinderen en 2 volwassen .Wij zouden heel graag een vervoersbusje willen om met al onze kinderen eens een uitstapje te kunnen doen bv speeltuin, pretpark , zwembad of dierentuin .Sinds januari is ons gezin fors zo gegroeid , hoge nood , te weinig gezinnen. ons motto is waar er 5 kunnen eten kunnen er ook 6 eten , 7 , 8 enz, Een plek is zo gecreeerd. Zo zaten we ineens met een gezin met 10 personen.Deze kinderen zijn vaak zwaar beschadigd en of getraumatiseerd. Wat zou het nou eens leuk zijn om met deze kinderen eens een uitstapje te kunnen doen , verder is het busje ook nodig om bezoeken te kunnen doen bij instanties , familieleden of een vakantie op de camping. Helaas met onze huidige auto een fiat panda lukt dat niet.onze financien  zijn niet van der mate dat we t busje zelf kunnen aanschaffen, vandaar dat we een beroep op U doen.

Wij hopen via deze weg onze  droom te vervullen zodat wij met al "onze kinderen" op stap te kunnen gaan.Ook willen  we  ook eventueel een tegenprestatie  doen, bij een eventuele sponsoring van een bedrijf in de vorm van bv reclame op de bus of andere dingen.Ook onze panda willen we er graag bij inruilen.

Ms is er een bedrijf die dit leest en heeft nog een busje staan met bedrijfsnaam er op, het maakt voor ons niet uit om reclame te rijden voor Uw bedrijf.

Lieve mensen help ons aan een busje voor ons en de kids.

Deel massaal en doneer

Elke euro is er eentje , maar brengt ons dichterbij ons busje.

Allemaal heel erg bedankt namens ons allen.

Uitgelicht