Mandy Serruys photo
Droom van: Mandy Serruys
 • 34 Donaties
 • € 365 Ontvangen
 • € 500 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 20 Door: Laura

  Halsband via fb veiling gekocht.

  7 maanden geleden
 • € 10 Door: Charell en Nicky

  Zet hem op diesel..!!

  7 maanden geleden
 • € 5 Door: Anita Rijken

  op een voorspoedig herstel Diesel,....xoxox

  7 maanden geleden
 • € 10 Door: Bianca Pluijm

  Heel veel succes met Diesel

  7 maanden geleden

Help Kanjer Diesel

Help Kanjer Diesel image
Diesel een engelse stafford die bijna is verdronken, door kordaat optreden van Diesel zijn baasjes leeft hij nog. Na een aantal goede dagen gaat het momenteel erg slecht met Diesel en is hij opgenomen. Kosten zullen ontzettend hoog zijn en we willen hiermee de pijn een beetje verzachten. Elke euro is mooi meegenomen en word ook erg gewaardeerd. Bedankt! Onderstaand het verhaal van de baasjes van Diesel.

Vrijdag 29 april 22,30 uur

Zo loop je samen in het bos en zo ben je met spoed bij de dierenarts.

Het ergste is ons overkomen vanavond. Heerlijk wandelen bij de waskolk lekker rennen en zwemmen in de plas water. Balletje in zijn bek en daar ging diesel.. wij roepen diesel kom maar enz.. diesel krijgt water in zijn oor en ik trek me kleren uit om mijn hond uit het water te halen marvin ook de kleren uit en ineens geen diesel meer alleen een balletje... marvin neemt een duik en heeft diesel levenloos aan zijn halsband vast, in het diepe water. Ik neem diesel over om zo snel mogelijk naar de kant te gaan. Diesel neer gelegd ogen draaide weg wij lieten het niet gebeuren samen reanimeerde wij diesel onze hond voor mij mijn kind..
ik bel met spoed de dierenarts die ik toevallig in mijn telefoon had staan. Dierenarts geeft aan zo snel mogelijk naar de praktijk te komen om aan het zuurstof te gaan.

Ik dacht nee 5 minuten lopen met diesel auto halen en er heen rijden redden we niet. Onze super helden Bennie En Astrid Vos opgebeld. Die kwamen eraan ik gooide het hek los om zo dichterbij te kunnen komen met de auto. Een vriendelijke man die aan het wandelen was met zijn gezin heeft diesel overgenomen van marvin.

Diesel in de auto met mij bij Bennie en Astrid opweg naar de dierenarts. Mijn lieverd schreeuwde het uit verschrikkelijk... ik dacht alleen maar als hij het maar haalt.
Eenmaal aangekomen stond een super dierenarts al te wachten op ons om diesel te helpen. Diesel aan het zuurstof.. wij koud en half bloot bij de dierenarts konden het niet geloven...

Nu is diesel bij ons thuis in alle rust om zijn lichaam tot rust te laten komen. Longen zitten vol water waardebon kans op infectie erg groot is.. dus kans op longonstekking isberg groot. De komende 10 dagen moeten wij de hoop blijven houden om onze lieve diesel niet kwijt te raken. Na 3 dagen zullen wij gaan merken dat diesel moet knokken om bij ons te kunnen blijven.
Voor nu wil ik mee geven.
- spoed nummer van dierenarts in je telefoon 
- je hond desnoods aanlijnen tijdens het zwemmen
Ik wil graag in contact komen met de mensen die ons tegemoed liepen en ons hebben geholpen.
Ook wil ik Hendry, Bennie en Astrid ontzettend bedanken dat ze ons zo goed geholpen hebben en ons gerustgesteld en bijgestaan.

Dierenarts praktijk nunspeet hartstikke bedankt voor de goeie zorgen tot nu toe.

Wij zullen de komende dagen veel bezig zijn met de zorg van onze lieve schat en hopen dat we over 2 weken kunnen genieten van onze oude diesel. We houden hoop en laten hem niet zomaar gaan ! We houden van je diesel je bent de dapperste hond ooit.

Uitgelicht
Every child a X-mas present image

Every child a X-mas present

 • 12%
 • € 1.000 Doel droom
 • -