Jonne Aalders photo
Droom van: Jonne Aalders
 • 7 Donaties
 • € 100 Ontvangen
 • € 5.500 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 30 Door: Ronnie

  Hoi jonne. Hierbij wil ik je graag helpen met t onderhouden van storm. T is niet veel maar komt uit een goed hart. Lieve groetjes ronnie

  2 maanden geleden
 • € 15 Door: Marjon

  Lieve Jonne, Ik gun je je hond van harte. Liefs Marjon

  5 maanden geleden
 • € 30 Door: Peter

  Ik hoop dat je snel je hond mag krijgen.

  7 maanden geleden
 • € 10 Door: Miranda

  Een stapje op weg naar je droom

  7 maanden geleden

Jonne's Dreamdog/Hulphond

Jonne's Dreamdog/Hulphond image
Ik zoek mensen die mij willen helpen om mijn droom waar te kunnen maken. Mijn droom is om de opleiding van een autismehulphond, voor mezelf, te kunnen betalen.

Mijn naam is Jonne Aalders, ik ben 16 jaar en woonachtig in Oldenzaal. Ik zou graag een autismehulphond willen, die mij kan helpen. De hond en opleiding kosten ongeveer 5.500 euro en daarom ben ik op zoek naar sponsoren.
Ik heb een vorm van autisme, namelijk Asperger, ook heb ik last van separatieangst en PTSS. Op dit moment heb ik hiervoor hulp. Een mooie vervolg stap, zodat ik minder begeleiding nodig heb van mensen, zou een hulphond zijn. Deze hond kan dan voor veiligheid zorgen, zodat ik mezelf en anderen niet in gevaarlijke situaties breng. Door mijn autisme zijn veel situaties extra moeilijk, in deze situaties kan de hond mij dan extra ondersteunen en helpen. Hierdoor zijn er voor mij veel meer mogelijkheden om van het leven te genieten door de spanning te reguleren. De hond kan er dan voor mij als maatje zijn en troost bieden op lastige momenten. Ook kan de hond mij een goede structuur bieden, want hij moet uitgelaten worden, met hem gespeeld worden en hij moet eten krijgen. De hond zorgt er ook voor dat ik in contact kom met andere mensen en het contact ook daadwerkelijk aanga.
Ik ben opgegroeid met dieren en de omgang met dieren vind ik nog steeds erg fijn en prettig. Als hobby heb ik dan ook wandelen (met de hond) en paardrijden.
Een autismehulphond is er op getraind en in gespecialiseerd om mensen met autisme hierin te ondersteunen.

Uitgelicht