Lucy D. Weth photo
Droom van: Lucy D. Weth
 • 2 Donaties
 • € 30 Ontvangen
 • € 12.470 Doel
 • Nederland Land
Embed

Recente Donaties

 • € 25 Door: T. Berghmann

  Kleine beetjes helpen allemaal, heel veel succes moet lukken!

  7 maanden geleden
 • € 5 Door: Familie Gijzen

  Beste Lucy, Wat erg voor je! ─░k hoop dat alles goed komt na Regen komt zonneschijn! Hartelijke groeten, Fam. Gijzen

  7 maanden geleden

Gevangen in mijn eigen lijf

Gevangen in mijn eigen lijf image
Ik ben Lucy ik ben een dame van 24. In oktober 2012 heb ik vanwegen hartfalen een maagoperatie gehad, ik was 155kg, ik leed aan een stoornis dankzij m'n jeugd, ik ben sexueel misbruikt door mijn familielid waar ik nu ook een kind van heb. Ik wil niet inhoudelijk erop ingaan. Nou elk persoon verwerkt zijn of haar vedriet op zijn eigen manier ik dus met eten toen. Daarna ben ik geopereerd aan mijn maag om af te vallen en omdat ik een sfeer had. Nu een aantal jaar later ben ik 50kg dus maar liefst 105kg afgevallen. Spijt dat ik heb! :,(

mijn hele lichaam is verminkt en de verzekering wilt niets vergoeden. Zij hebben een aantal fouten gemaakt waar ook niet naar word omgekeken. Ik heb een littekens van 20cm op mijn buik, bovendien hangt mijn buik 3 kwart over mijn geslachtsdeel, mijn borsten hangen bij m'n navel, m'n benen armen alles hangt. De verzekering zegt dat ik verminkt moet zijn door een ernstige ongeluk dat ik door een ongeval of ziekte ernstige klachten moet hebben om in aanmerking te komen.... Ik heb foto's gestuurd en ze zeggen dat dit te maken heeft met cosmetische ingrepen. Nou het moet niet gekker worden. Ik zou zo graag foto's erop willen zetten zonder m'n gezicht zodat mensen konden oordelen. Zelfs een oma heeft niet zo een lichaam als mij. Ik schaam mij zo super erg mensen, en weten jullie dat ik dit met zoveel schaamte en zoveel pijn in mijn hart schrijf, de tranen rollen over mijn wangen. Want dit ... Dit gun ik niemand. Ik zit gevangen in mijn eigen lijf. Theezakjes. Is dit de reden dat ik nooit een vriend hebt gehad? Als je het mij vraagt Ja. Ik hou erg van zwemmen dat kan niet. Ik zou ook wel eens naar het strand willen gaan het is niet fijn om in de warmte allemaal positie kleding te dragen en overal smet en schimmel plekken vanwege het overtollige huid wat over elkaar heen schuurt. Lieve mensen mag ik ook jong zijn? Mag ik ook genieten van het leven? Mag ik ook meer aan het leven denken dan aan de dood? Mag ik alstublieft ?

Update: ik heb maar liefst €2500,- gekregen dat is opgehaald door mijn lieve tante Elly en oom Henk bij de buren  door de sponsor loop in Breda. Suuuuuper super bedankt hiervoor allemaal het is ongelofelijk dat mensen mij helpen en van andermans probleem hun probleem maken en dit willen oplossen, ik had nooit gedacht ook maar een beetje hulp te verwachten ook omdat ik dat niet gewent ben. Top mensen nog €12470 te gaan mensen, ik ben nu ook vrijwilligers werk gaan doen bij de verzorgingtehuizen helpen voor wat extra's want zoals jullie weten werken kan ik niet helemaal door mijn slijtage en atrose maar een paar uur andere mensen blij maken lukt super! Love you all!!

Uitgelicht
Vrienden van Kate image

Vrienden van Kate

 • 396%
 • € 3.500 Doel droom
 • -